Поліція Кременчука встановлює телефонного «псевдозаявника», який повідомив про «викрадення» автомобіля

22.01.2019, 14:35 Переглядів: 2 575

На лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку автівки у Кременчуцькому районі. Пізніше виявилося, що інформація не відповідає дійсності: знайшли машину та власника з документами на руках

21 січня на лінію «102» Львівської області, близько опівночі, зателефонував чоловік, який повідомив про відкрите викрадення невідомими особами його автомобіля «ВАЗ-2105». Подія, зі слів чоловіка, який представився жителем Кременчука, сталася того ж дня о 19.00 в Рокитному Кременчуцького району, повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавської області.


Чоловік наголосив, що вже повідомляв про злочин до Кременчуцького районного відділення поліції. Тож його з’єднали з черговою частиною Кременчуцького відділення.


Однак з кременчуцькою поліцією чоловік спілкувався вже під іншим прізвищем, а інформація про місце його перебування у Кременчуці не підтвердилася.


За інформацією прес-служби Кременчуцького відділу поліції, до ранку встановили власника «вкраденого» автомобіля. Відомо, що автівку продали, новий хазяїн ніяких претензій не має.  


Протягом кількох годин після отримання інформації про злочин поліцейські дійшли висновків, що зміст телефонного повідомлення не відповідає дійсності.


Наразі особа «псевдозаявника» та мотиви його дій встановлюються.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх