Розбите серце, материнська любов і нацизм :що новенького кременчужанам почитати на вихідних

26.11.2016, 14:09 Переглядів: 3 998

Розбите серце, материнська любов і нацизм :що новенького кременчужанам почитати на вихідних

У таку морозну погоду добре провести свій вікенд із гарячим чаєм та теплою книжкою. Прихильники вигадливої, багатозначної літератури оцінять добірку літературних новинок відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, яку спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа» підібрала бібліотекар Наталія Манжеліївська

Розбите серце, материнська любов і нацизм :що новенького кременчужанам почитати на вихідних Ніна Джордж – німецька письменниця, автор всесвітньовідомого бестселера «Маленька паризька книгарня», який було перекладено 28 мовами і продажі якого сягнули позначки у 500 000 примірників. З-під пера цієї письменниці вийшли 26 книг ( романи, детективи та науково-популярні видання).
Жан Одинак – власник книжкової баржі «Літературна аптека» - точно знає, як вилікувати почуття, що не вважаються захворюваннями й не діагностуються лікарями. Адже він – читач душ, тож кожному покупцеві добирає книги, які найкраще впораються із завданням вилікувати людський смуток, тугу чи зневіру.
Єдиний, кого Жан не може зцілити, - це він сам. 21 рік тому Манон розбила його серце, коли пішла від нього, залишивши тільки лист. Цей лист Жан не прочитав досі.
І тільки зустріч з Катрін змінила все…
Розбите серце, материнська любов і нацизм :що новенького кременчужанам почитати на вихідних Надія Гуменюк «Танець білої тополі».
Вероніка Величко, яка ніколи не знала своїх батьків, побачила на старій фотографії… саму себе. Як таке може бути?
Дівчина з міста, яка, навіть ставши безхатьком, не перестала опікуватися тими, хто слабший, зокрема безпритульними тваринами…
Старий сільський костоправ, якого ще маленьким врятував від каліцтва мандрівний лікар, і його єдина на все життя кохана Вишенька – панна з багатого маєтку…
Хто вони одне одному, ці люди з різних епох?..
Розбите серце, материнська любов і нацизм :що новенького кременчужанам почитати на вихідних Роман Кэти Гольке «Спасая Амели» основан на реальных событиях.
Лето 1939 года. Рейчел Крамер получает послание от подруги детства. Женщина просит спасти ее глухую дочь Амели. Увлеченный идеей о чистоте арийской расы, ее отец, офицер СС Герхард Шлик, может убить девочку. Мать просит в письме вывезти Амели из Германии, чтобы дать ребенку шанс на будущее…
Розбите серце, материнська любов і нацизм :що новенького кременчужанам почитати на вихідних Мила Иванцова «Родительный падеж».
В роддомах женщины часто делятся самым сокровенным, уверенные, что больше никогда не встретятся. Однако судьбы молодых киевлянок оказались тесно связанными.Четыре женщины: Ира, Катя, Наташа, Света… И только трое детей, появившихся на свет: две девочки и мальчик-инвалид.
Три девушки стали матерями для этого ребенка – родной, крестной, приемной…
Как дальше сложатся их судьбы, и судьба матери, бросившей больного ребенка, вы узнаете, прочитав книгу.
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх