Історія цілого села та Кеннеді, що вижив: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

19.11.2016, 11:32 Переглядів: 1 847

Історія цілого села та Кеннеді, що вижив: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Синоптики обіцяють хорошу, як на листопад, погоду і, поки снігопади оминають Кременчук, бажаємо цього тижня не мерзнути й обрати для себе гарну книгу зі свіжої добірки літературних новинок відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, яку спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа» підібрала бібліотекар Наталія Манжеліївська

Історія цілого села та Кеннеді, що вижив: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Володимир Лис – володар численних премій і відзнак конкурсу «Коронація слова», автор «Найкращого роману десятиріччя», «Людина року» і кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня – у червні 2016 року доповнив перелік творчих нагород титулом «Золотий письменник України». Його новий роман «Діва Млинища» - гідне ідейне продовження «Століття Якова» та «Соло для Соломії». Одначе тепер місце історії життя людини посіла зіткана з містичного і трагічного переплетіння доль історія села десь біля Шацьких озер…

Хто вона, таємнича біла постать, яка іноді являлася мешканцям села Загоряни, що жили понад річкою Мережкою – на Млинищі? Про що попереджала зникла в лісі нещасна кохана? Вона стала совістю для Панаса Терещука, який, жертвуючи своїм коханням, на довгих двадцять п’ять років солдатчини покинув Україну, аби привезти з Парижа старовинну мапу рідного села. Двісті років захована під стріхою батьківської хати, вона змінить життя історика Святослава Чишука… А між цими двома загорянцями будуть десятки зраджених і щасливих доль односельців, чиї історії змусять усміхатися і плакати, дивуючись вічній земній любові…

Історія цілого села та Кеннеді, що вижив: що новенького кременчужанам почитати на вихідних «11.22.63» - таку назву носить один із нових романів Стівена Кінга.
22 листопада 1963 року – дата вбивства Джона Кеннеді. Відтоді минуло 53 роки, але два питання ще жевріють: чи стрільцем дійсно був Лі Освальд, а якщо так, то чи діяв він сам?
Сьогодення. Дізнавшись, що в барі його приятеля розташований портал до 1958 року, звичайний вчитель Джейк Еппінг не може опиратися спокусі почати нове життя у часи Елвіса Преслі. Хіба гостю з майбутнього важко познайомитись із відлюдником Лі Гарві Освальдом і завадити йому вбити президента? Та чи варто гратися з минулим? Яким буде світ, де Кеннеді виживе?
Історія цілого села та Кеннеді, що вижив: що новенького кременчужанам почитати на вихідних У часи, коли світ сповнився жаху та страждань, коли люди безжально та безглуздо вбивали один одного, хтось мусив сказати: «Ніколи ще життя не було таким дорогоцінним, як сьогодні… коли воно так мало коштує». Цією людиною був Ерих Марія Ремарк.
Нове видання його творів, у перекладі українською мовою, містить три романи - «На Західному фронті без змін», «Повернення» та «Три товариші». Усі ці романи об’єднані однією темою. Темою людини, яка попри всі жахи війни не втратила здатності до справжнього кохання і дружби.
Історія цілого села та Кеннеді, що вижив: що новенького кременчужанам почитати на вихідних Суммарный тираж книг Норы Робертс превысил 400 млн экземпляров. Ее романы переведены на 35 языков мира.
Новый роман Норы Робертс называется «Коллекционер».
Лайла Эмерсон становится случайным свидетелем убийства в квартире напротив. Аш, брат подозреваемого, не желает верить в вину Оливера. И только девушка может помочь ему оправдать брата. Расследование заводит их в весьма узкий круг, где бесценные антикварные раритеты покупаются, продаются, проигрываются и крадутся, где все, чем ты владеешь, - это все, что ты есть, и где твое желание становится одержимостью… Удастся ли молодым людям выяснить, что же на самом деле случилось той ночью в квартире? 

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх