Хокеїсти «Кременчука» всуху переграли «Кривбас»

19.11.2016, 17:37 Переглядів: 2 744

Хокеїсти «Кременчука» всуху переграли «Кривбас»

Кременчужани продовжують домашню переможну серію 

19 листопада хокейний клуб «Кременчук» всуху обіграв «Кривбас». Матч завершився з рахунком - 2:0. Це восьма поспіль домашня перемога кременчужан на своєму майданчику, а Едуард Захарченко оформив перший шатаут у цьому сезоні. 


Це буде перший поєдинок 21 туру зі всього п'ятого кола. 20 листопада харківський «Витязь» прийматиме белоцерківський «Білий Барс», а ось донецький «Донбас» зіграє з київським «Дженералз» пізніше - 27 грудня, так як чемпіон України стартував у Данії проти французького «Анже» в півфіналі Континентального Кубка-2017, і побореться за дві путівки в суперфінал. Нагадаємо, що в минулому році на цій стадії у французькому Руані Україну в цьому єврокубку представляв ХК «Кременчук».

 

Як повідомляє прес-служба клубу, у першому періоді вболівальники не побачили закинутих шайб, хоча команди мали непогані можливості відкрити рахунок. Спочатку господарі не реалізували чисельну перевагу 5 на 3, а потім гості не змогли закинути в перебігу п'яти хвилин 5 на 4. До кінця матчу «за атаку в область голови та шиї» судді видалили до кінця матчу Севастьан Карпенко.

 

Дві кращі команди УХЛ по реалізації чисельної переваги і після перерви не змогли реалізувати більшість, а на 26-ій хвилині форвард криворіжців Дмитро Німенко не реалізував буліт. Так і не реалізувавши свої моменти, суперники відклали всю інтригу результату поєдинку на третій період.

 

Вже на першій хвилині заключної третини матчу Георгій Кіча під поперечину закинув свою першу шайбу після травми, а через чотири хвилини перевага господарів подвоїв Ігор Коваленя після красивого перепасування з Артемом Гніденко. Гості кинулися відіграватися, але ближче до успіху в заключні хвилини були господарі.

 

 

«Кременчук» - «Кривбас» 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Судді: М. Урда, А. Кузьмінський, А. Корепанов

Кременчук: Захарченко (Шевчук). Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Мельников. Коренчук - Гриценко - Слиш, Кіча - Гніденко - Кірющенков, Луговий - Карпенко - Янішевський, Гаврик - Чернишенко - Коваленя, Шиманський.

Кривбас: Безхлебний (Черепанов). Александров - Катрич, Рябенко - Белоусов, Магерів - Афанасьєв, Толканов - Черевач. Караульщук - Алексюк - Слюсар, Німенко - Черненко -Підгураский, Савченко - Секірко - Тимченко, Коваленко - Макріцкий - Куцевич.

Шайби: 1:0 - Кіча (Кірющенков, Гніденко), 40:55, 2:0 - Коваленя (Гніденко, Чернишенко), 45:09.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Гра дуже сподобалася, видовищна. Суперник дуже здорово два періоди грав, але в третьому ми ще трошки додали і забили два голи. Едик Захарченко сьогодні молодець - зробив в цьому сезоні перший шатаут. Хочу подякувати всім хлопцям за гру - все до одного віддавалися повністю для перемоги.

- Перші два періоди не принесли закинутих шайб. Перед третій двадцятихвилинці за рахунок чого на ваш погляд можна було обіграти «Кривбас»?

- Перші два періоди ми програли за кидками, і я сказав хлопцям, що треба більше кидати, нагнітати тиск на ворота суперника. Вони це в заключному періоді і зробили.

 

Турнірна таблиця

Хокеїсти «Кременчука» всуху переграли «Кривбас»

 

Наступний поєдинок «Кременчук» зіграє 23 листопада в Харкові проти місцевого «Витязя». Початок поєдинку о 18:45.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх