Екс-гравець «Кременя» підписав контракт з італійським клубом

19.11.2016, 12:33 Переглядів: 4 053

18-річний Ілля Брюхов підписав контракт із клубом Серії А

Клуб італійської Серії А «Кальярі» підписав контракт з українським захисником Іллею Брюховим, про це повідомляє офіційний сайт команди.

18-річний футболіст з весни поточного року перебував у розташуванні молодіжної команди «Кальярі», однак не міг стати повноправним гравцем через бюрократичні зволікання.

 

Ілля Брюхов однаково успішно грає як у захисті так і у півзахисті. В Україні Брюхов грав у молодіжних командах донецьких «Олімпіка» і «Шахтаря», а також «Кременя». Ілля під керівництвом тренера Анатолія Безуса був одним з кращих бомбардирів МФК "Кремінь" (U-17) у 2014-2015 роках, забивши 9 голів. 

 

 

За інформацією ЗМІ, після початку бойових дій на Донбасі футболіст переїхав до Італії, де і отримав вид на проживання. «Кальярі» отримав дозвіл від місцевої Федерації футболу на те, щоб не вважати Брюхова легіонером. "Кальярі" є середняком італійського чемпіонату - 11 місце в турнірній таблиці з 20 команд. У 12 матчах команда набрала 16 очок - 5 перемог, 1 нічия, 6 поразок. Відставання від лідера "Ювентусу" з Турину складає 14 балів.

Наразі центральний півзахисник тренується з молодіжним складом “Кальярі” та залучається до тренувань із головною командою.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх