«Кремінь» на останніх секундах вириває перемогу у Луцьку

14.11.2016, 08:19 Переглядів: 2 669

«Кремінь» на останніх секундах вириває перемогу у Луцьку

Кременчуцький клуб перервав смугу програшних матчів

13 листопада кременчуцькі баскетболісти у Луцьку вирвали перемогу на останніх секундах. "Слонам" вдалося перемогти волинських лицарів лише на останніх секундах з рахунком - 67:71.

 

Матч першого кола між «Кременем» та «Волиньбаскетом» запам’ятався рівною боротьбою, постійними змінами лідера, та вирваною 3-очковою перемогою господарів (70:67).

 

Проваливши стартову чверть, у другій підопічні Бориса Сагая зуміли вирівняти гру і піти на велику пеерву вже в якості лідера. У другій половині перевага “Кременя” сягала 10 очок, проте господарям майданчику вдалось зрівняти рахунок і навіть вийти вперед. Врешті все вирішилосьу останню хвилину четвертої чверті, коли нерви виявились міцнішими саме у наших баскетболітсів. 

 

Відео матчу

 

На превелику радість місцевих уболівальників рахунок в матчі ефектним триочковим відкрив Чемякін. За півтори хвилини з дальньої відстані влучив Рудаков, закріпивши перевагу господарів. До кінця чверті лучани не впускали перевагу, закінчивши 10-хвилинку в плюс 8.

 

Коли з початком другої чверті перевага господарів збільшилася до 10 очок, здавалося що вони впевнено і надалі прямуватимуть до перемоги. Однак після впевненого початку матчу в гравців “Волиньбаскета” значно побільшало втрат та помилок. До середини чверті гості майже ліквідували відставання. Згодом рахунок зрівнявся, а на велику перерву команди пішли вже за двоочкової переваги гостей.

 

По перерві “Кремінь” міцно прибрав контроль за ходом гри в свої руки. Стартовий ривок на початку третьої чверті в 9:0 дозволив відірватися на 11 очок. Корективи в тайм-ауті дозволили господарям зупинити стрімке падіння. А потужні 30 секунд від Тимощука – триочковий, два з гри і бал зі штрафного, повернули “Волиньбаскет” в гру, надавши таке необхідне емоційне піднесення. Наступні влучання Тимощука та Чемякіна дозволили лучанам зрівняти рахунок. Останнім влучанням у чверті був двоочковий кидок того ж Чемякіна. На заключну чверть господарі забезпечили мінімальну перевагу.

 

Заключна частина поєдинку пройшла в режимі так званих гойдалок. Трохи ближчими до успіху були господарі. Кілька разів вони намагалися забезпечити соліднішу перевагу, та “Кремінь” раз по раз наздоганяв. А за 1:49 гості на очко вже випереджали господарів. За 55 секунд до сирени Тимощук зі штрафного вивів лучан вперед – 67:66. У наступній атаці гостей Алфьоров сфолив на Шостусі. Останній реалізував два штрафних, а господарі свою атаку не змогли реалізувати. Вудсон зі штрафного збільшив перевагу гостей, господарі ж знову не реалізували атаку, втратили м’яч і Вудсон з сиреною встановив остаточний рахунок.

 

Післяматчеві коментарі

 

 

Турнірна таблиця

 

«Кремінь» на останніх секундах вириває перемогу у Луцьку

 

Напередодні до Миргорода завітали капітан "Кременя" Максим Балашов та Олександр Шостуха. Вони провели заняття з дітьми, де були розминка, різні баскетбольні вправи і на завершення відбувся міні-матч, де команди очолили самі майстри українського баскетболу. А після цього всі бажаючі могли сфотографуватися із гравцями та поспілкуватися з ними. Наступним містом, де пройде майстер-клас стане Пирятин.

 

«Кремінь» на останніх секундах вириває перемогу у Луцьку

 

Наступний матч «Кремінь» зіграє також на виїзді. 18 листопада підопічні Бориса Сагая зіграють з «Дніпром», а 20 листопада із «Запоріжжям».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх