Кременчужанин Олександр Невмивако встановив черговий рекорд світу

10.11.2016, 11:02 Переглядів: 3 025

Кременчужанин Олександр Невмивако встановив черговий рекорд світу

Спортсмен з Кременчука привіз подвійне “золото” змагань. Олександр Невмивако на фото праворуч

5 листопада у Мінску (Республіка Білорусь) відбувся Міжнародний турнір з класичного Російському жиму «Кубок дружби-4». У ньому змагалися 70 спортсменів з Росії, Білорусії та України.

 

Україну представили В.Курчин та представники сильної статі: кременчужанин О.Невмивако, Ю.Хіміч, Я.Фальбійчук. Чоловіки завоювали 5 “золотих” медалей, а також “срібло”, яке завоювала В.Курчин.

 

Кременчужанин під керівництвом тренера Ю.П.Сіхаєва завоював два “золота” у двох номінаціях. Олександр Невмивако підняв вагу штанги 100 кг – 70 разів, вага штанги 125 кг – 26 разів, встановивши новий рекорд світу, у допуску по власній вазі до 95 кг.

 

У номінації вага штанги 100 кг: 3 місце зайняв Архипов В.Н. (Республіка Білорусь м. Гомель) з результатом 25 разів, 2 місце – Гасанов Р.М. (Республіка Білорусь м. Ліда) з результатом 48 разів, 1 місце зайняв фаворит змагань кременчужанин Невмивако О.Ю. з результатом 70 разів.

 

У номінації вага штанги 125 кг: 1 місце завоював О.Ю. Невмивако з результатом 26 разів (переможця визначають за індексом атлетизму – тонаж піднятої ваги ділиться на вагу спортсмена); 2 місце – Філатов М.Ю. (Республіка Білорусь м. Ліда) з результатом 28 разів, 3 місце зайняв Валивашенко А.П. (Республіка Білорусь м. Гомель) з результатом 19 разів.

 

- Між змаганнями було всього по 30 хвилин на відновлення, може і того менше. Пройшли змагання непогано, але були питання до інвентаря, яке дещо заважало. 100кг підняв 70 разів, а 125 кг лише 26 разів. На цьому турнірі оголосили, що будуть фіксувати рекорд світу по версії МРОО "Федерації російського жиму". Попередній рекорд у номінації 125 кг (з власною вагою не більше 95 кг) був 18 повторень. Мій результат 125 кг на 26 повторень — це новий рекорд світу, - зазначив Олександр Невмивако.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх