Історії кохання та зниклі шахтарі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

30.10.2016, 10:16 Переглядів: 2 326

Історії кохання та зниклі шахтарі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Синоптики прогнозують, що до кінця цього вікенду не розпогодиться. Отже, якщо Ви не знаєте, чим зайняти себе у вільний від роботи, але такий дощовитий день, рекомендуємо Вам обрати гарну книгу зі свіжої добірки літературних новинок відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, яку спеціально для читачів «Кременчуцького Тереграфа» підібрала бібліотекар Наталія Манжеліївська

Історії кохання та зниклі шахтарі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

«Теплі історії про кохання» - це збірка оповідань про любов. Є в них і радість і сум, ніжність і хвилювання, віра й сподівання на краще. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, а деякі – зворушать до сліз.

А ще ви познайомитеся з творчістю нових молодих авторів – Тетяни Новацької, Святослава Чернія, Олександри Кудріної та інших.

Історії кохання та зниклі шахтарі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Чарльз Буковскі – один з найвідоміших і, багато хто твердить, найбільш наслідуваних американських письменників. Своє перше оповідання він опублікував у 1944, у віці двадцяти чотирьох років, а за своє життя написав понад сорок п’ять книжок, які по всьому світу перекладалися на десятки мов. Написаний у 1971 році роман «Поштамт» вже давно став класикою американської літератури.

Понад дванадцять років свого життя Генрі Чинаскі працює на пошті. У світі, де для нього існує лише три задоволення – випивка, жінки й ставки на іподромі, він примудряється з похмілля щодня виповзати з ліжка, щоб тягти під дощем, відбиваючись від собак, торби з листами, сортувати гори пошти й витримувати начальників-садистів і божевільних співробітників…

Роберт Джеймс Воллер – письменник, фотограф і музикант. Його роман «Мости округу Медісон» понад 90 тижнів очолював топ бестселерів поважних американських і європейських видань. Книга екранізована Клінтом Іствудом.

Вона заміжня, має сина та дочку, а йому треба їхати з міста. Франческа бажала бути з Робертом, проте не могла покинути чоловіка та дітей, а він кохав її по-справжньому й тому відпустив.

Це дуже лірична й емоційна історія кохання, яка не залишить байдужим жодне жіноче серце.

Історії кохання та зниклі шахтарі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Для тех, кто любит литературу на реальных событиях будет интересно прочитать книгу известного журналиста и писателя, лауреата Пулитцеровской премии Гектора Тобара «33. В плену темноты». Автор рассказывает подробности потрясшего весь мир 10-недельного заточения горняков в медной шахте на севере Чили. Когда 33 человека оказались заблокированными в каменной могиле на глубине 700 метров. Они знали, что поиски пропавших шахтеров обычно прекращают уже через неделю, а они провели под землей 10 недель. Но еще была вера в чудо, и оно произошло.

В это время на поверхности днем и ночью шла битва за их жизни. Лучшие специалисты и новейшее оборудование со всего мира были задействованы в поисках шахтеров.

Как это происходило и чем закончилось, вы узнаете, прочитав книгу.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх