Кременчуцькі хокеїсти у важкій боротьбі поступилися «Донбасу»

9.10.2016, 19:07 Переглядів: 2 362

Кременчуцькі хокеїсти у важкій боротьбі поступилися «Донбасу»

Кременчужани не змогли втримати лідерських позицій

9 жовтня у Дружківці (Донецька область) відбувся матч між лідером чемпіонату УХЛ ХК «Кременчук» та чинним чемпіоном України - донецьким «Донбасом». У центральному матчі кременчуцька команда поступилася з рахунком - 1:3. 

 

У цьому чемпіонаті команди зустрічалися між собою один раз - в Кременчуці 21 вересня, де підопічні Олександра Савицького та Дмитра Підгурського здобули перемогу 2:1. 

 

 

До центрального поєдинку туру господарі льоду підійшли без ряду лідерів. Донецьку команду підкосила інфекція, і можливо саме з цієї причини в заявці відсутні нападники Олег Шафаренко, Віктор Захаров, Артем Бондарєв, Дмитро Дем'янюк та Шаміль Рамазанов. Не встигли заявити донеччани також захисника-новачка В'ячеслава Хакимова.

 

Втім, і Кременчук приїхав в Дружківку не оптимальним складом. Чотирьохматчеву дискваліфікацію відбуває капітан команди Володимир Романенко, який підтримав команду на фан-секторі.

 

 

Не виявилося в заявці захисника Дмитра Ігнатенка і форварда Георгія Кичі. В черговий раз пропускав поєдинок Дмитро Чернишенко.

 

 

Першими помилкою суперника на своїй синій лінії скористалися господарі льоду. Никифоров віддав пас на Буценко, який переправив шайбу з незручної руки над щитком Едуарда Захарченка - 1:0. Після пропущеної шайби активізувався Кременчук, який перехопив ініціативу і заробив два поспіль більшості, але реалізувати їх підопічним Дмитра Підгурського не вдалося. У кінці періоду третє вилучення в складі Кременчука скористався Донбас. Толстушко попав точно в дев'ятку воріт гостей - 2:0.

 

Кременчук зумів забити лише на старті третього періоду, реалізувавши більшість. Захисник Олександр Дегтярьов отримав передачу на штанги у дотик відправив її в ближній кут. Але Кочтков з Донбасу збільшив перевагу - 3:1.

За півтори хвилини до сирени тренерський штаб гостей зняв воротаря Захарченка, змінивши його шостим польовим гравцем, але пробити Царегородцева Кременчук більше не зумів.

 

"Донбас" Донецьк - "Кременчук" Кременчук - 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

 

Шайби: 1:0 Буценко (Нікіфоров, Благой), 8:51, 2:0 Толстушко (Гаврик, Бабинець), 38: 51-більш, 2:1 Дегтярьов (Ісаєнко, Коренчук), 43:52-більш, 3:1 Кочетков (Кугут, Большаков), 56:48.

 

Донбас: Царегородцев; Алексюк - Кугут, Таран - Карп, Толстушко - Петрухно, Побєдоносцев - Григор'єв; Благой - Буценко - Нікіфоров, Кочетков - Большаков - Єгоров, Бабинець - Гаврик - Чердак, Ворона - Мазур - Свищев

 

Кременчук: Захарченко; Ісаєнко - Дегтярьов, Варивода - Башко, Акімов - Васильєв, Савицький; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Коваленя - Гніденко - Петранговський, Луговий - Карпенко - Бойков, Мікулко - Гриценко - Янішевський

 

Кременчуцькі хокеїсти у важкій боротьбі поступилися «Донбасу»

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Видно, що «Донбас» скучив за іграми, через перенесення матчів. Дуже здорово вони провели перший період поєдинку. У другому закинули нам шайбу в більшості, але наші хлопці постаралися і в заключному періоді здорово зіграли. Але гол, коли Кочетков розібрався з двома захисниками, став вирішальним моментом матчу. Захарченко не виручив, коли шайба пройшла під щитком. Але відіграв весь матч Едик непогано. Гра вийшла бойовою. Хлопці стараються, б'ються, але є помилки, звідси й результат. Сьогодні суперник був сильніший. Вітаю їх з перемогою.

 

Захисник "Кременчука" Денис Ісаєнко:

- Подвійне відчуття залишив після себе матч. Був шанс витягнути гру, але за кілька хвилин до кінця пропустили гол. Тому і програли. Думаю, що перший період ми провалили, а ось інші два - грали добре.

На жаль, не бачив від початку до кінця останній пропущений гол. Подивлюсь в повторі. У будь-якому випадку - майстер є майстер. Тут нема чого додати. Нам значить потрібно краще оборонятися. Погано, що саме ми пропустили таку шайбу, але заради таких шедеврів люди й ходять на хокей

 

Турнірна таблиця

Кременчуцькі хокеїсти у важкій боротьбі поступилися «Донбасу»

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє вдома 13 жовтня з харківським "Витязем". Початок матчу о 18.45.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: ХК "Донбас"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх