29 серпня друге жеребкування земельних ділянок для учасників АТО

29.08.2016, 09:47 Переглядів: 4 146

29 серпня друге жеребкування земельних ділянок для учасників АТО

Жеребкування відбудеться у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради о 14.00

У Кременчуці відбудеться жеребкування земельних ділянок для учасників бойових дій. 29 серпня розподілять земельні ділянки у районі вул. Чумацький шлях (вул. О.Сербіченка) та вул. Академіка Герасимовича (вул. Котлова). Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

 

 

У зв’язку з вшануванням пам'яті загиблих під час Іловайської трагедії жеребкування на земельні ділянки по вул. Чумацький шлях та пров. Остапа Вишні, пров. Чигиринському переноситься з 10:00 на 14:00, присутність учасників жеребкування необов’язкова.

 

На розгляді у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради знаходиться 1175 звернень щодо виготовлення графічних матеріалів від інвалідів війни, учасників бойових дій, в тому числі учасників антитерористичної операції, з них 1045 – мають відповідний статус, 126 – надали довідку про участь в АТО,14 звернень від родин загиблих учасників бойових дій, в тому числі АТО.

 

Між учасниками бойових дій розподілять 20 ділянок у районі вул. Олександра Сербіченка, пров. Олега Ольжича (пров. Чапаєва) та вул. Гайдамацька (вул. Кіровоградській) та 16 ділянок по вул. Академіка Герасимовича від АЗС до садиби № 60-А.

 

29 серпня друге жеребкування земельних ділянок для учасників АТО

 

За всіма деталями щодо участі в даному жеребкуванні учасники бойових дій, інваліди війни, а також члени сімей загиблих учасників бойових дій, в тому числі учасники АТО, мають звернутися до управління земельних ресурсів виконкому міської ради.

 

Станом на 1 липня у Кременчуці для будівництва й обслуговування жилого будинку учасникам бойових дій надали 7 дозволів та для ведення садівництва - 85. Окрім того, 12 земельних ділянок були передані у власність членам сімей загиблих учасників бойових дій.

 

 

Під час липневого жеребкування розподілили 97 земельних ділянок для будівництва й обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок колишнього парку «Депутатський» та 54 земельні ділянки - для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Володимира Великого, в районі гаражного кооперативу «ЛАДА-2».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: glavnoe.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх