Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

20.05.2016, 17:30 Переглядів: 1 719

Якщо вільні від роботи дні вирішено присвятити літературі, то актуальним буде питання: «Що почитати на вихідних?». Як же знайти цікаву книгу для відпочинку на вікенд? Для того, щою читачі “Кременчуцького Телеграфа” не ламали голову над цим питанням, спеціально для Вас Наталія Манжеліївська, бібліотекар відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, підготувала чергову підбірку неймовірної літератури

Вихідні - це час, який необхідно витратити на себе для того, щоб набратися сил і натхнення на новий робочий тиждень. Цього вікенду нам пропонують, не виходячи з дому, відправитись у захоплюючу подорож Україною, уявити собі життя під куполом, спробувати подарувати щастя покинутому малюкові та пов'язати загадкові вбивства з дитячою казкою.

 

Літо – традиційний час відпусток і багато людей планує свій відпочинок. Одні хочуть поїхати за кордон на море, інші – у гори.

Та й в Україні можна відпочити не гірше.

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Книга Андрія Івченко «Україна» - це чудовий подарунок тим, хто хоче якнайбільше довідатися про величне минуле України та її яскраве сьогодення. У книзі представлено близько 400 об’єктів, що мають історичну й культурну цінність. Унікальні авторські фотографії, цікавий текст українською та англійською мовами роблять видання цікавим як для громадян України, так і для іноземців, що бажають познайомитися з нашою країною.

 

Ім’я Стівена Кінга відомо у всьому світі. Його книгами захоплюються люди різного віку у багатьох країнах світу, а кінострічки за його романами збирають повні зали кінотеатрів.

Доволі моторошна картина вимальовується у романі «Під Куполом».

Якраз перед святом Гелловіна місто Честер Мілл якась невідома сила накриває прозорим Куполом. Ніщо не може через нього пробитись. Навіть літаки розбиваються об цю енергетичну оболонку. Як почнуть поводити себе люди у закритому просторі? Одні – скоюють страшні злочини, інші навпаки - подвиги.

Наприклад, одному політикові сподобалася ізольованість населення, яким тепер легко керувати. Але недовго триватиме ера його правління, тому що сам Купол вороже налаштований щодо своїх заручників. Їх час не просто обмежений,він швидко спливає…

 

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Роман Дианы Машковой «Если б не было тебя» читать без слез просто невозможно.

Семья, достаток, любимая работа. Что еще нужно женщине для счастья? Все это есть у Маши Молчановой, вот только покоя в душе нет. Какой толк от личного благополучия, если рядом так много несчастных брошенных детей, обреченных на одиночество в детском доме? Маша мечтала сделать счастливым хотя бы одного такого ребенка. Но ее терзали сомнения: сможет ли она взять на себя ответственность за жизнь маленького человечка. Ведь у нее тоже немало проблем: дочь-подросток не поддается контролю, с мужем случаются ссоры. А если она не сможет сделать счастливым малыша? Если и ее близким, и приемному малышу станет только хуже?

 

Камиллу Лэкберг называют «шведской Агатой Кристи», ее книги переведены более чем на 30 языков в 55 странах мира и изданы общим тиражом 12 миллионов экземпляров.

Ее новый роман называется «Запах соли, крики птиц».

Власти городка Танумсхеде, стремясь привлечь внимание СМИ и поток туристов, устроили съемки реалити-шоу. Вскоре одна из участниц, гламурная красотка с подходящим ей прозвищем Барби, была найдена мертвой. А за несколько дней до этого погибла ничем не примечательная сорокалетняя владелица магазинчика. Ну почти ничем не примечательная – ведь у каждого найдется скелет в шкафу или старом сундуке, если поискать хорошенько…

К этим смертям добавляются новые, но в чем же связь между ними – совершенными в разных городах Швеции и в разные годы? А главное, почему возле каждого из тел найден листок из книжки со сказкой про Гензеля и Гретель?...

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх