"Бронза" з армспорту підкорилася кременчужанину Володимиру Базалуку

17.04.2016, 10:29 Переглядів: 2 568

"Бронза" з армспорту підкорилася кременчужанину Володимиру Базалуку

Четверо кременчужан взяли участь на чемпонаті України з армспорту

З 10 до 13 квітня у Харкові проходив чемпіонат України з армспорту серед ветеранів, юнаків та юніорів. У змаганнях прийняло участь більше 300 спортсменів з 21 регіону України.

 

У складі збірної Полтавщини Кременчук представляли чотири спортсмени СК «Титиан»: Базалук Володимир, Гаврилюк Денис, Юрченко Іван, Загорулько Ірина. В ході проведення змагань досвідчений представник нашого міста на чемпіонаті України Базалук Володимир, який доклавши чи малу кількість зусиль зміг здобути «бронзову» медаль та показав гарний приклад своїм молодшим колегам по команді.

 

Для Гаврилюка Дениса, Юрченко Івана та Загорулько Ірини змагання такого рівня були першим досвідом в спортивній кар'єрі. Не зважаючи на те що молодим спортсменам не вдалося піднятись на п’єдестал першості, вони не розчарували свого тренера Калініченка Сергія та в подальшому мають намір підкорити чемпіонат України своєю завзятістю та цілеспрямованістю.

 

Отже у підсумку до міста після чемпіонату України з армспорту серед ветеранів, юнаків та юніорів прибула "бронзова" медаль Базалука Володимира, який виконав розряд кандидат в майстри спорту України. Також не можна не відзначити те що, Загорулько Ірина виконала норматив 1го розряду.

Теги: армспорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх