Голос за Віталія Малецького офіційно "коштував" 6 грн 12 коп

23.11.2015, 17:09 Переглядів: 4 473

Кандидати на посаду міського голови надали уточнені фінансові звіти на передвиборчу агітацію. Малецький надав документи, а Калашник береже таємницю...

Кременчуцька міська виборча комісія отримала остаточні фінансові звіти витрат на агітацію від кандидатів на посаду міського голови у другому турі виборів.

 

Згідно уточненого звіту, наданого Віталієм Малецьким, він витратив на агітацію 200 тисяч 147 гривень. У попередньому звіті Малецький вказав, що витратив 177 700 грн власних коштів. В уточненому звіті додані добровільні внески фізичних осіб у сумі 22 377 грн. 

 

Нагадаємо, що у першому турі пан Малецький надав документи, в яких було вказано він витратив 5 700 грн на політичну агітацію.

 

Уточнений фінансовий звіт дозволяє оцінити - у скільки грошей "коштував" кожен голос виборця.

 

Один голос за Віталія Малецького у другому турі коштував - 6 грн 12 коп*. У першому турі голос за нього коштував найдешевше серед всіх кандидатів - по 36 копійок за голос.

 

У скільки обійшовся один голос за Віктора Калашника, який посів друге місце, залишається таємницею. Фінансовий звіт у виборчком Калашник не надав. Після першого туру він також не подав звіт до виборчої комісії, хоча у попередньому звіті вказав, що не витрачав грошей на передвиборчу агітацію.

 

* Вартість голосу обчислювалася простим поділом заявленої суми витрат на політичну агітацію на загальну кількость голосів, відданих за кандидата в мери.

Теги: выборы-2015
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ-2015:

25 жовтня 2015 року в Кременчуці відбудуться вибори мера, депутатів Кременчуцької міської ради та депутатів Полтавської обласної ради.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх