Скандал у центрі міста: кременчужанка проти кав'ярні

5.10.2015, 17:40 Переглядів: 14 327

Скандал у центрі міста: кременчужанка проти кав'ярні

Жінка веде боротьбу з ресторанними закладами у своєму будинку близько 10 років

 

Кременчужанка Олена Руденко виступає проти розміщення кав'ярні “Кофан” на першому поверсі будинку за адресою: вул. Леніна, 3. 5 жовтня біля дореволюційної будівлі, в якій хочуть розмістити кафе, мешканці будинку та орендарі з'ясовували, хто з них правий, залучивши до обговорення депутатів міської ради.

 

На думку мешканки будинку Олени Руденко, яка живе на другому поверсі, власники кафе розміщуються протиправно. Кременчужанка розповіла, що 10 років назад тут розміщувався “кабак”, від якого постійно був галас і неприємний запах. Зараз Олена побоюється, що історія повториться.

 

“В кінці 90-х у будинку на першому поверсі були викуплені квартири для ресторану “Стара Таверна”. Згодом був “Честер Паб”, який закрили в січні 2013 року. На місці ресторану ввели в експлуатацію офісний центр. Змінюються орендарі, а проблема залишається, - розповідає Олена. - Я хочу побачити хто дав дозвіл на розміщення ресторану в будівлі з дерев'яними перегородками та газовими балонами, всупереч всім протипожежним нормам. Реконструкція приміщень, які займає ресторан, спочатку була проведена без дозвільних документів та проектної документації. Вентиляційні труби розміщені прямо під вікнами квартири. А стіни та підлога після перепланування хитаються”.

 

“Питання стоїть не про кафе, а про те чи буду я тут жити”, - додала Олена.

 

Вона та сусідка відмовилися продавати свої квартири, через що за словами Олени Руденко, в її бік були погрози.

 

На сьогоднішній день власники ще не відкритого кафе влаштували дорогу до під'їзду, та облаштовують стіни будинку, які обсипаються. Представник орендаря Володимир зазначив, що мешканцям пропонували утеплити будинок і зняти мозаїчне полотно (з боку музею), яке вагою відтягує стіну будинку. Чоловік зазначив, що у кафе все в порядку із дозвільними документами.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх