На Полтавщині напали на відділення "Нової пошти"

1.08.2015, 13:40 Переглядів: 3 080

Двоє невідомих у с. Великі Сорочинці Миргородського району забрали гроші з пошти

31 липня в селі Великі Сорочинці Миргородського району, двоє невідомих, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи грошима у сумі близько 10-ти тисяч гривень та близько 15-ма поштовими посилками у відділенні «Нової пошти».

 

До чергової частини Миргородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, що невідомі особи вчинили розбійний напад на оператора відділення «Нової Пошти» у селі Великі Сорочинці.

 

При виїзді на місце пригоди правоохоронці встановили, що увечері, близько 18-ї години, невідома особа зайшла до відділення «Нової пошти» у Великих Сорочинцях. Чоловік прикривав обличчя хустиною, та, погрожуючи застосуванням сили, повалив оператора відділення на підлогу і зв'язав йому руки. Далі до приміщення зайшов інший чоловік. Зловмисники забрали гроші з каси у сумі близько 10-ти тисяч гривень та близько 15-ти посилок. Зі слів потерпілого, у нападників у руках був предмет, ззовні схожий на пістолет.

 

Оператор відділення зателефонував до міліції, як тільки йому вдалося розв’язати руки, повідомляє прес-служба міліції.

 

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією всього майна.

 

Якщо ви володієте інформацією про осіб, які могли вчинити даний злочин, або ви стали очевидцем скоєння розбійного нападу, або маєте іншу важливу інформацію з цього приводу, прохання надати її за телефонами гарячої лінії УМВС України в Полтавській області

(0532) 51-77-57,

(0532) 56-22-33, або на цілодобову лінію

«102».

Конфіденційність гарантується.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх