На полтавських міліціонерів спустили бійцівського пса

30.07.2015, 16:23 Переглядів: 3 381

У керівника МСЕК, яка вимагала 1,5 тисячі доларів за продовження інвалідності провели обшук

На Полтавщині керівник одного із закладів медико-соціальної експертизи (МСЕК) вимагала у людини 1,5 тисячі доларів за продовження інвалідності. 

 

Як повідомляє прес-служба міліції, під час передачі грошей була затримана 51-річна посередниця – медсестра однієї із полтавських лікарень. А ініціатором вимагання і отримувачем неправомірної вигоди є 62-річна керівниця одного із закладів МСЕК області.

 

При проведенні обшуку за місцем мешкання підозрюваної, господарі будинку чинили жорсткий опір працівникам міліції. На одного з правоохоронців господар спустив бійцівського пса. Унаслідок нападу собаки оперативник отримав тілесні ушкодження. Постраждалого правоохоронця доправили до медичного закладу та надали необхідну медичну допомогу.

 

При обшуку у підозрюваної виявили та вилучили зброю та боєприпаси: граната РГД-5, обріз мисливської рушниці в зарядженому стані, три незареєстровані спецзасоби для відстрілу патронів з гумовими кулями, незареєстровану мисливську рушницю, більше ста патронів калібру 7,62 мм та 5,45 мм. Крім того, правоохоронці вилучили документи, що підтверджують корупційну діяльність посадовця.

 

Фігурантам кримінального провадження згідно ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) світить позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх