ХК «Кременчук» вийде з відпустки 30 липня

4.07.2015, 20:26 Переглядів: 1 524

ХК «Кременчук» вийде з відпустки 30 липня

Керівництво та тренерський штаб ХК «Кременчук» визначилися з планом підготовки до нового сезону

ХК "Кременчук" 30 липня вийде з відпустки. Пройшовши медогляд, хокеїсти під керівництвом Дмитра Підгурського приступлять до тренувального процесу, повідомляє прес-служба ХК "Кременчук".

 

У перші дні роботи візьмуть участь всі хокеїсти, які завершили в команді минулого сезону, крім воротаря Едуарда Захарченко. З клубом у нього була домовленість до кінця чемпіонату України 2014-2015. Захарченко продовжить кар'єру в Рязані (Росія).

 

Керівництво команди зараз веде переговори з декількома досвідченими хокеїстами, які повинні підсилити кременчуцьку команду.

 

Нагадаємо, що команді з берегів Дніпра крім участі в чемпіонаті України належить захищати честь країни в Континентальному Кубку-2016 з півфіналу розіграшу. Він відбудеться у французькому Руані з 20 по 22 листопада. Вже відомі два суперники: чемпіон Білорусі 2015 року - Солігорськ «Шахтар» і володар Континентального Кубка 2012 року - французький «Руан Драгонс».

 

Перші два тижні зборів ХК «Кременчук» присвятить загальнофізичній підготовці. Після чого кременчужани вийдуть на лід Льодового комплексу «Айсберг» - відкриття арени після профілактики намічено на другу половину серпня.

 

У планах ХК «Кременчук» участь у двох турнірах - в Німеччині та Кременчуці.

 

Також підопічні Дмитра Підгурського проведуть ряд контрольних матчів з українськими та білоруськими командами - суперники і дати їх проведення зараз узгоджуються.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх