КрАЗ виготовив мобільну насосну установку

3.07.2015, 08:24 Переглядів: 2 229

КрАЗ виготовив мобільну насосну установку

На замовлення у Миколаївську область відправили три спецмашини

ПАТ «АвтоКрАЗ» разом з українським виробником пожежних, аварійно-рятувальних автомобілів та обладнання (компанія «Тітал») створили спецавтомобіль.

 

Мобільна насосна установка КрАЗ-63221 (МНУ-320) призначена для переводу і подальшої підтримки реакторних установок у безпечному стані. При запроектній аварії з довгостроковим повним знеструмленням АЕС подається вода до найбільш відповідалених споживачів (парогенератори, басейни витримки і т.п.). Замовник - Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» уклав договір на поставку відразу трьох таких спецмашин. Кінцевий споживач - Південноукраїнська АЕС (Миколаївська обл.)

 

Базою МНУ-320 стало шасі підвищеної прохідності КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, обладнане капотом інтегрального типу. Вантажопідйомність всюдиходу 21 тонна.

 

Міцність конструкції рами шасі та різна її довжина, можливість відбору потужності від коробки перемикання передач або роздавальної коробки роблять його універсальним для кріплення будь-якого типу обладнання. Тактико-технічні характеристики шасі КрАЗ-63221 дозволяють експлуатувати його у повному бездоріжжі в різних кліматичних умовах.

 

Надбудова, встановлена на автомобіль КрАЗ-63221, являє собою спеціальний захисний контейнер. Конструкція контейнера дозволяє мобільній насосній установці залишатися працездатною при сейсмічній дії в 8 балів за шкалою Ріхтера і температурі навколишнього середовища від -40 °С до +50 °С. Номінальні характеристики спецвиробу гарантовано виконуються при атмосферному тиску від 630 мм рт. ст. до 800 мм рт.ст при температурі середовища, яке перекачується, від +5 °С до +80 °С.

 

Минулого тижня спецмашини передані замовнику. Незабаром аналогічна спецустановка буде адаптована на двовісне повнопривідне шасі КрАЗ-5233ВЕ (4х4).

 

Нагадаємо, на початку травня КрАЗ відправив автомобілі в Казахстан та Лаос.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх