На Семенівщині поховали Героя, який навчався у Кременчуці

1.07.2015, 16:57 Переглядів: 6 216

23-річний Володимир Шульга загинув під Дебальцевим

30 червня у Семенівському районі прощалися із загиблим Героєм Володимиром Шульгою, який навчався у Кременчуцькому Вищому професійному училищі №7, повідомляють Семенівські вісті.

 

Боєць 30 бригади загинув 12 лютого у бою під Дебальцевим. Танк, в якому був Володимир, підірвався на фугасі. Солдатові не вдалося вибратися із палаючої машини. Тіло 23-річного Володимира Шульги вдалося ідентифікувати лише за ДНК.

 

Як повідомляє інтернет-видання, на долю Володимира випали складні випробування. В 13 років залишився без мами, тато після отриманої травми залишився інвалідом. Володимира разом із братом та сестричкою виховувала бабуся. Та це не зламало хлопця – усі, хто його знав, відзначають його скромність, доброту, справедливість. Після закінчення Веселоподільської школи навчався у Кременчуцькому ВПУ №7.

 

У 2009 році Володимира призвали до лав Збройних сил України, де служив механіком-водієм 30 ОМБ. Після закінчення контракту короткий час перебував удома, і невдовзі знову повернувся до військової служби. З перших днів окупації Криму стояв на кордоні Херсонської області. Із серпня 2014 року захищав Україну в зоні бойових дій. Брав участь у боях під Савур-Могилою, Іловайськом, Дебальцевим.

 

Володимира Шульгу зустрічали сотні односельчан, стоячи на колінах. Його поховали на кладовищі села Тарасівка Семенівського району поруч із мамою.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх