Тепер кременчужани можуть подати петицію Полтавській облраді

22.11.2016, 15:06 Переглядів: 1 542

Тепер кременчужани можуть подати петицію Полтавській облраді

Її розглядатимуть під час сесії, якщо за 90 днів петиція набере 1000 голосів

З 21 листопада кременчужани та інші мешканці області мають змогу подати електронну петицію Полтавській обласній раді - відповідний ресурс з'явився на сайті представницького органу, повідомляє прес-служба Полтавської облради.

 

Пропозиції до обговорення на сесії облради будуть на ній розглянуті у тому випадку, якщо зареєстрована петиція встигне набрати 1000 голосів за 90 днів.

 

Подати петицію можна за посиланням. Ми зареєструвалися на ресурсі. Це дуже просто.

 

Плюси: При реєстрації ідентифікація через банк-ID не потрібна, як на сайті кременчуцької мерії. Ви маєте лише вказати своє їм'я, прізвище та по батькові, е-меіл, номер телефону, внести код, що прийде на мобільний та перейти по лінку, який надішлють на пошту. Все!

 

Мінуси: У запропонованому переліку міст при реєстрації немає Кременчука. Але є поле "інше". Зареєструвавшись, користувач має можливість голосувати за петиції інших міст та областей України. Ми проголосували за одну з петицій Кропивницького.

 

До Полтавської обласної ради поки що жодної петиції немає.

 

Варто пам'ятати, що, відповідно до ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», прізвище, ім’я та по-батькові автора петиції буде опубліковане в системі разом з назвою та змістом петиції. 

 

- Ми виконуємо взяті на себе зобов'язання. Електронні петиції - ще один крок для конструктивного діалогу з громадою. І хоч його впровадження викликало багато скепсису - маємо результат. Попереду не менш масштабні проекти - впровадження електронного документообігу, новітня освітня система вивчення англійської. Ці ініціативи ми також збираємося поширити на всі без виключення органи місцевого самоврядування області, - ділиться планами голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх