«Вибачаємось перед вболівальниками за таку гру», - капітан «Кременя» Максим Балашов

19.11.2016, 10:05 Переглядів: 3 245

«Вибачаємось перед вболівальниками за таку гру», - капітан «Кременя» Максим Балашов

Чергова зустріч “Дніпра” та “Кременя” завершилась розгромною поразкою для кременчужан

18 листопада у Дніпрі кременчуцькі баскетболісти поступилися “Дніпру” з рахунком - 94:56.

 

«Вибачаємось перед вболівальниками за таку гру», - капітан «Кременя» Максим Балашов

Перед матчем з одним з лідерів Суперліги “Кремінь” втратив форварда Андрія Малиша. Як повідомляє прес-служба клубу, співробітництво закінчене за обопільною згодою сторін.Новою командою Малиша став білоруський клуб “Борисфен”. За “Кремінь” чемпіон України-2011 встиг зіграти 11 матчів (два з них у Кубку України). В середньому за гру Малиш набирав 6,4 очка і робив 4,2 підбирання.

 

У першій чверті наші гравці стартували доволі невдало – 8:0 на користь суперника. Про це повідомляє прес-служба клубу. Але згодом гра, а головне і рахунок, фактично вирівнялись і в середині чверті рахунок на табло СК “Шинник” був вже 10:9. “Кремінь” намагався не відставати від “Дніпра”, проте помилки у простих ситуаціях та втрати м’яча, не дозволили піти на першу перерву за більш прийниного рахунку, ніж 21:16. Перша порловина другої чверті подарувала надію кременчуцьким уболівальникам на позитивний результат. Вудсон реалізував два штрафних і зробив рахунок 23:23 вже через дві хвилини після поновлення гри. Але далі “Дніпро” видав ривок у вигляді 6:0 і рахунок став 31:25. Ярослав Скрипець став першим гравцем у матчі, який набрав 10 очок, проте це не дозволило “Кременю” уникнути гандикапу суперника більше ніж у 10 очок. Як наслідок, на велику перерву команди пішли за рахунку 41:30 на користь “Дніпра”.

 

Після великої перерви господарі почали нарощувати свою перевагу і в середині третьої чверті «Дніпро» мав вже плюс 20 очок для себе. Загалом у цій чверті «Дніпро» приголомшив наших хлопців, які набрали всього 11 очок, в той час як суперник 27. Рахунок 68:41 перед четвертою чвертю залишав примарні шанси «Кременю» на позитивний результат. Залишалося лише битися за власний престиж та за гідний підсумковий рахунок матчу. Нажаль, але уникнути чергового розгрому від «Дніпра» нашій команді так і не вдалося.

 

БК “Дніпро” – БК “Кремінь” 94:56 (21:16, 20:14, 27:11, 25:16)

 

«Дніпро»: Загреба-17, Тимофеєнко-17, Місяць-14, Ревзін-13, Мішула-4, Закурдаєв-10, Шевченко-8, Тарасенко-5, Ткачук-3, Масальский-3.

 

«Кремінь»: Тіщенко-12, Ясиненко-8, Байда-4,Вудсон-4, Шостуха-0, Скрипець-12, Балашов-5, Луговцов-5, Хамзаєв-4, Кожемякін-2. 

 

Післяматчеві коментарі 

 

 

Турнірна таблиця

«Вибачаємось перед вболівальниками за таку гру», - капітан «Кременя» Максим Балашов

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє на виїзді 20 листопада з командою із Запоріжжя. Початок матчу о 14.00.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: HTS
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх