Майстер-клас з приготування кубинського напою - «Мохіто»

29.10.2016, 15:04 Просмотров: 2 066

Майстер-клас з приготування кубинського напою - «Мохіто»

Покрокова інструкція приготування напою

Популярний у всьому світі кубинський напій чудово тамує спрагу та наповнить ваш організм вітаміном С у зимову погоду. Класичний мохіто містить ром, але й без додавання алкоголю отримаємо не менш смачний напій.

 

Для приготування мохіто необхідно: півлимону (лайм), мята, цукровий сироп, льод.

 

Спосіб приготування безалкогольного мохіто від майстра виробничого навчання Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С. Макаренка Тетяни Рили:

 

Коктейль «Мохіто» є вдосконаленою версією напою «Драк», рецепт якого придумав відомий пірат Ф. Дрейк. Морські розбійники настоювали ром на лаймі і м'яті. Отриманий напій допомагав їм боротися з інфекційними захворюваннями у морських походах.

Автор: Альона Душенко Видео: Ростислав Богданов
Теги:
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, ВОЙДИТЕ или ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ.
Ознакомьтесь с правилами комментирования.


Вверх