Три петиції до мера: відремонтувати будинок, прибрати «зебру» та відзначити кращих медпрацівників

27.10.2016, 12:01 Переглядів: 2 285

Три петиції до мера: відремонтувати будинок, прибрати «зебру» та відзначити кращих медпрацівників

За добу Малецькому підкинули одразу три свіжих звернення

27 жовтня на сервісі електронних петицій меріїї з'явилось одразу три нових до мера Кременчука Віталія Малецького.

 

Ольга Мулявка ініціювала збір підписів під петицією з проханням відремонтувати багатоповерхівку, в якій мешкає. 

 

У тексті звернення жінка нарікає, що протягом останніх двох місяців у будинку постійно проривають стояки з гарячою та холодною водою, тому мешканці лишаються без води. Крім того, стіни будинку тріскаються, «як ззовні, так і в квартирах», дах будинку завалений будівельним сміттям, а «внутрішні дерев’яні старі двері» у трьох під’їздах стоять з розбитим склом.

 

Ольга просить відремонтувати будинок: замінити мережі водопостачання, створити комісію і виявити причину появи пустот навколо будинку, через які тріскаються стіни, та провести їх усунення, прибрати з даху сміття та замінити двері у під'їздах.

 

Щоправда, адресу будинку жінка у петиції не вказала, але підтримати її ініціативу можна тут.

 

Три петиції до мера: відремонтувати будинок, прибрати «зебру» та відзначити кращих медпрацівників

 

Дмитро Богданов просить міського голову «розглянути доцільність наявності пішохідного переходу в 30 метрах від зупинки Героїв Сталінграда (Героїв України) навпроти кафе «Левада», у зв'язку з наявністю поруч регульованого пішохідного переходу (світлофора)».

 

Автор вважає, що основною причиною існування цього переходу є лінь пішоходів. Мінусів цієї «зебри» Дмитро нарахував немало:

 

«- создание пробок на данном участке дороги в связи с крайне высокой численностью пешеходов, особенно в часы пик;
- создание пробки в сторону остановки "Техучилище" при повороте авто из второго ряда в сторону "Маркетопт" по причине того, что первый ряд часто занят маршрутными транспортными средствами;
- создание аварийных ситуаций, опасных для пешеходов и водителей, по причине нарушения ПДД как водителями, так и пешеходами (которым ПДД запрещает выход на проезжую часть, не убедившись в безопасности для себя и других участников движения (п.4.14 часть а)».

 

«Т.е. при беглом изучении данного вопроса, становится очевидно, нет причин для существования этого ПП, особенно при наличии рядом работающего светофора. Более того, демонтаж этого ПП существенно разгрузит автодорогу в районе остановки, повысит безопасность участников движения (как водителей, так и пешеходов), а лишние 30 метров физических нагрузок улучшат работу сердечно-сосудистой системы», - пише він у тексті петиції.

 

Поставити підпис під зверненням Дмитра можня тут.

 

Три петиції до мера: відремонтувати будинок, прибрати «зебру» та відзначити кращих медпрацівників

 

Владислав Шевченко пропонує створити премію на постіній основі для кращих лікарів та медсестер міста до дня медпрацівника за рівнем відгуків пацієнтів. На його думку, зараз найкращий час для запровадження такої премії «так як це можливо включити до проекту бюджета 2017 року».

 

«Виплату премії можливо розділити на щомісячні виплати, як для медсестер так і для лікарів. (Дуже добрий приклад - це премія стипендії міськвиконкому для студентів, яка вже стала традицією нашего міста). Бюджет цього заходу, та премій, гадаю, краще визначать співробітники міськвиконкому, згідно можливостей нашого міста, головне, щоб це звернення отримало підримку суспільства. Попереднього року в Полтаві була дуже сильна ініциатива щодо цього для медичних співробітників Полтави, але вона не на постійній основі», - написав автор у тексті петиції.

 

Підтримати його ініціативу можна тут.

 

Три петиції до мера: відремонтувати будинок, прибрати «зебру» та відзначити кращих медпрацівників

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: ar.volyn.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх