Хокейний клуб «Кременчук» перемагає «білих барсів»

22.10.2016, 18:15 Переглядів: 2 087

Хокейний клуб «Кременчук» перемагає «білих барсів»

Кременчуцька команда продовжує переможну серію

22 жовтня хокейний клуб "Кременчук" прийняв команду з міста-побратима. "Кременчук" переміг "Білий Барс" з рахунком - 6:1.

 

Як повідомляє прес-служба клубу, на гру проти білоцерківців підтримати «Кременчук» приїхали сорок дітей з місцевого інтернату, які нарівні з фан-сектором активно підтримували команду всю гру. Дітей пригостили солодощами та серед них провели конкурс «Хокейний знавець».

 

А на льоду сьогодні було «спекотно». Незважаючи на статус фаворита і велику перевагу, кременчужани першими пропустили шайбу вже на другій хвилині матчу. Гол Максима Разумова довго залишався єдиним в поєдинку - воротар гостей Віталій Власенко надійно грав на воротах. Але і він був безсилий на 20-ій хвилині, коли захисник господарів Дмитро Ігнатенко в більшості 5 на 3 зрівняв рахунок.

 

У перерві капітан кременчужан Максим Слиш привітав наймолодшу вболівальницю команди Єлизавету з Днем народження і вручив подарунок. Їй виповнилося сьогодні 7 років. Цікаво, що незважаючи на свій юний вік Єлизавета в нинішньому сезоні була з мамою не тільки на домашніх іграх, а й на всіх виїзних.

 

Гол «у роздягальню» негативно вплинув на білоцерківців і в другому періоді «Кременчук» закинувши чотири шайби, зняв питання про переможця. Відзначилися Дмитро Чернишенко, Севастян Карпенко, Ілля Коренчук і Владислав Луговий (в меншості). За рахунку 5:1 головний тренер «барсів» Костянтин Буценко поміняв воротаря - на лід вийшов Юрій Краснопольський.

 

У третьому періоді Артем Гніденко влучним кидком поставив крапку в матчі 6:1

 

8 шайба Іллі Коренчуком дозволила йому вийти на перше місце серед снайперів і бомбардирів УХЛ (18 очок).

 

Гол Севастіана Карпенко став ювілейним для кременчужан в нинішньому чемпіонаті - 50-им. Всього стало 53 закинутих шайб - кращий показник поки в лізі. У «Донбасу» 49.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Погано почали сьогоднішній матч - першими пропустили гол. Але потім хлопці додали в русі і бажанні - зрівняли рахунок. У другому періоді за рахунок помилок «Білого Барса» закинули чотири шайби. У третьому закинули красиву шайбу. Тепер будемо готуватися до наступного поєдинку проти «Дженералз». Чекаємо хорошої бойової гри.

 

«Кременчук» - «Білий Барс» 6:1 (1:1; 4:0; 1:0)

Кременчук: Захарченко. Коренчук - Кузьмик - Слиш, Дегтярьов - Бойков, Чернишенко - Гніденко - Кірющенков, Ісаєнко - Ігнатенко, Луговий - Карпенко - Янішевський, Васильєв - Савицький, Шиманський - Гриценко - Чорний, Романенко - Варивода.

Білий Барс: Власенко (з 36:40 Краснопольський). Печерських - Ромащенко - Лісників, Логачов - Благой, Козієнко - Разумов - Даниленко, Воронін - Дворецький, Сеник - Ружников - Поцелуєнко, Сухонос - Люльчук, Найдьонов - Праведний - Татарин, Гриценко.

Шайби: 0:1 Розмова (Дворецький, Воронін), 1:29, 1:1 Ігнатенко, (Кірющенков), 19:14-5х3, 2:1 Чернишенко (Кірющенков), 22:02, 3:1 Карпенко, 29:07, 4:1 Коренчук (Ігнатенко, Чернишенко), 34:50, 5:1 Луговий (Варивода), 36:40-мен. 6:1 Гніденко (Варивода, Кирющенков), 59:20.

 

Турнірна таблиця

Хокейний клуб «Кременчук» перемагає «білих барсів»

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє 26 жовтня о 18.45. Вдома "Кременчук" прийме столичний "Дженералз". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК Кременчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх