Хокейний клуб «Кременчук» програв «Кривбасу»

29.09.2016, 20:51 Переглядів: 2 336

Хокейний клуб «Кременчук» програв «Кривбасу»

Кременчуцька команда опустилася з трійки лідерів 

29 вересня у Кременчуці відбудеться заключний матч 6 туру чемпіонату з хокею. У цьому поєдинку “Кременчук” поступився криворізькому “Кривбасу” з рахунком - 1:4.

 

Перед матчем кременчуцька команда розірвав контракт з 22-річним захисником Валентином Сірченком. У поточному сезоні гравець зіграв лише в одному матчі, не набравши очок. Раніше в складі «Кременчука» Сірченко вигравав бронзові та срібні медалі чемпіонату України.

 

 

Гру команди розпочали не на високих швидкостях. І за 46 секунд до перерви гості відкрили рахунок. Першим забив Олександр Селянин, який у попередній зустрічі на другій хвилині овертайму приніс перемогу "Кривбасу".

 

 

У другому періоді криворіжці двічі реалізували більшість. Відзначилися Кирило Бєлоусов та Сергій Черненко. Також в більшості одну шайбу відіграли кременчужани. Георгій Кіча реалізував чисельну перевагу п'ять на три. Але через п'ять хвилин Сергій Магерів закинув четверту шайбу. Хоча господарі провели заключну частину гри в атаці, але змінити рахунок їм не вдалося. "Кривбас" набирає 11 очок і обходить "Кременчук" в турнірній таблиці, містивши кременчуцьку команду на 4 місце.

 

Кременчук - Кривбас 1:4 (0:1, 1:3, 0:0)

 

Судді: Олександр Горбатюк, Олег Серебряков, Антон Перетятько

 

Кременчук: Захарченко. Ісаєнко - Романенко, Башко - Ігнатенко, Варивода - Васильєв, Дегтярьов - Савицький. Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Коваленя, Чернишенко - Карпенко - Петранговський, Луговий - Гриценко - Янішевський

 

Кривбас: Черепанов. Рябенко - Белоусов, Александров - Катрич, Черевач - Магеров, Слюсар - Рубан. Селянин - Черненко - Німенко, Савченко - Караульщук - Куцевич, Толкано - Вал. Алексюк - Секирко, Підгурський - Макрічцкій - Коваленко

 

Шайби: 19:14 Селянин (Черненко, Німенко) - 0:1; 22:43 Белоусов (Селянин, Черненко - більш.) - 0:2; 25:16 Черненко (Селянин, Білоусов - більш.) - 0:3; 33:06 Кіча (Дегтярьов, Гніденко - більш.) - 1:3; 37:53 Магерів (Рябенко) - 1:4

 

Післяматчеві коментарі тренерів 

 

Головний тренер "Кременчука" Дмитро Підгурський:
- Необхідно спочатку почати хорошу гру. Я розпочали гру перша та друга ланка, не так як ми просили, так матч і пройшов. Видно що суперник готувався на цю гру. Видно що вони не хотіли залишитися на четвертій позиції. "Кривбас" показав хороший хокей і обіграв нас. Не можна сказати, що "Кривбас" для нас незручний суперник, це тільки початку чемпіонату. Всі знають що "Кременчук" для все команд подразник. Тому на нас по-особливому налаштовуються.

 

Керманич "Кривбасу" Олександр Куліков:
- Хороша вийшла гра. Можливо для когось результат неочікуваний, але ми готуємося у загальному режимі, за планом. Напередодні провели хорошу домашню гру. Після гри поговорили з хлопцями, які зробили правильні висновки. Вони зіграли у той хокей, який ми від них очікуємо. Я вважаю, що результат по грі. Ми сьогодні зіграли сильніше.

 

Результати 6 туру

«Витязь» Харків – «Білий Барс» Біла Церква - 5:2 (0:0, 0:1, 5:1)

«Дженералз» Київ – «Донбас» Донецьк - 2:1 Б (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0)

 

Турнірна таблиця

Хокейний клуб «Кременчук» програв «Кривбасу»

 

Анонс 7 туру

1.10, 14.00 "Донбас" - "Витязь"

2.10, 17.00 "Былий Барс" - "Кривбас"

3.10, 18.45 "Дженералз" - "Кременчук"

 

На матч організовується виїзд вболівальників до Білої Церкви. Бажаючим підтримати команду звертатися: 067-532-08-11 (Ірина).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх