Депутат Ульянов нажаловался на коллегу Пиддубную: просит исключить ее из земельной комиссии (дополнено)

16.09.2016, 09:45 Переглядів: 3 061

Депутат Ульянов нажаловался на коллегу Пиддубную: просит исключить ее из земельной комиссии

В соей жалобе в регламентную комиссию он пишет, что 8 сентября Пиддубная срывала заседание земельной комиссии

Сегодня, 17 сентября, в 11.00 на заседании регламентной комиссии будут рассматривать жалобу главы земельной комиссии Руслана Ульянова на секретаря этой же комиссии Оксану Пиддубную.

 

В своем заявлении, которое Ульянов выложил в Фейсбук, он пишет, что Пиддубная 8 сентября устроила скандал на заседании земельной комиссии, пригласив на нее пенсионера и требуя от комиссии его выслушать. При этом Ульянов указывает, что  вопрос приглашенного не касался компетенции земельной комиссии, но депутаты и служащие исполкома должны были потратить впустую 40 минут своего времени.

Далее прямая речь.

 

 «Вважаю, що дії О. Піддубної, як депутата та секретаря комісії, не відповідають вимогам депутатської етики. Так, замість того, щоби розібратись в суті питання громадянина та вирішити його питання самостійно, шляхом або направлення відповідного депутатського звернення, або іншими засобами, якими закон наділяє депутата, О. Піддубна змусила літню людину витратити свій особистий час та прийти на засідання комісії, яке завідомо ніяк не могло вирішити проблему зазначеної людини. Маємо підстави вважати, що ці дії було вчинено з метою особистого піару, щоби перед ЗМІ показати себе «захисником» інтересів літньої людини коштом часу та зусиль інших членів комісії та присутніх службовців.»

 

В конце объемной жалобы Ульянов просит регламентную комиссию, которая занимается и вопросами депутатской этики, дать оценку действиям Пиддубной и рекомендовать горсовету исключить ее из состава земельной комиссии.

 

Оксана Пиддубная уже ответила Руслану Ульянову через Фейсбук. Далее цитата.

 

«Захищати інтереси та служити громаді Кременчука - це ПРЯМИЙ ОБОВ'ЯЗОК кожного депутата та робітника виконкому Кременчуцької міської ради.
Наголошую, що кожен кременчужанин, у якого виникла проблема, має право звернутися як до депутатів, яких обрано громадою представляти їх інтереси, так і до службовців виконкому, яких вони утримують через сплачені податки.
Вже не вперше депутату-адвокату Ульянову, який є головою земельної комісії, заважають кременчужани зі своїми проблемами, адже "відбирають" його дорогоцінний час, який він міг би витратити в тому числі на захист корупціонерів або протизаконних рішень мера, тож він звертається до Регламентної комісїї з проханням захистити його від виборців, журналістів та мене, Оксани Піддубної.»

 

Кстати, регламентная комиссия должна рассмотреть сегодня более важный вопрос – проект Устава города, который нивелирует идею местного самоуправления, а одна из статей даже не соответствует Конституции. Журналисты подготовили свои предложения к уставу.

 

 

Интересно, какой же вопрос – Устав или выяснения отношений между депутатами – регламентная комиссия рассмотрит первым?

 

Дополнено:

На заседании регламентной депутатской комиссии Депутат Оксана Пиддубная подала свои письменные возражения на жалобу Руслана Ульянова. Комиссия пока не рассмотрела жалобу - взяла тпйм-аут, чтобы изучить документы.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх