Кременчужани зможуть купити пам'ятні монети онлайн

11.09.2016, 09:05 Переглядів: 3 127

Кременчужани зможуть купити пам'ятні монети онлайн

Приймання онлайн замовлень розпочинається з пам’ятної монети «Україна починається з тебе» номіналом 5 гривень із нейзильберу, яка вводиться в обіг 12 жовтня 2016 року

6 вересня Національний банк України запровадив у тестовому режимі автоматизовану систему "Оnline замовлення" пам’ятних монет, повідомляє перс-служба НБУ.

 

«Це спростить умови придбання пам'ятних монет нумізматами та надасть можливість гарантовано отримати їх. Даний ресурс дозволятиме ефективніше здійснювати розподіл монет по регіонам нашої держави, а також поповнювати нумізматам власні колекції», — йдеться у повідомленні.

 

Приймання онлайн замовлень розпочинається з пам’ятної монети «Україна починається з тебе» номіналом 5 гривень із нейзильберу, яка вводиться в обіг 12 жовтня 2016 року, та розповсюджується на всі пам’ятні монети, які будуть уведені в обіг у подальшому.

 

Фізична особа має можливість замовити монети, заповнивши реєстраційну форму на сайті. Після оформлення замовлення на електронну пошту відправляється номер замовлення. Купівля монети відбувається у визначеному у замовленні відділі грошового обігу певного регіону протягом місяця.

 

Кількість монет, які може придбати одна особа, буде визначатися окремо по кожній монеті, в залежності від тиражу.

 

Пілотний проект "Оnline замовлення" пам’ятних монет буде проходити тестування близько двох місяців. Після удосконалення роботи онлайн замовлення запрацює у повну силу.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх