Кременчуцький кухар порекомендувала «Ревізору» носити набородник

30.08.2016, 15:23 Переглядів: 19 336

Кременчуцький кухар порекомендувала «Ревізору» носити набородник

Наше місто черговий раз засвітилося на ТБ

Вчора, 29 серпня, в ефір на Новому каналі вийшов випуск програми «Ревізор» з кременчуцькими ревізіями, проведеними ще у грудні минулого року. Вадим Абрамов забрав таблички у раніше відзначених Ольгою Фреймут закладів, натомість залишив ревізорську нагороду в одному готелі.

 

 

 

Розпочалося знайомство нового ревізора з Кременчуком з ресторану «Чотири сезони», який уже мав срібну табличку. Заклад Вадима Абрамова не вразив і нової відзнаки не отримав. Причина — недомита кухня та несвіжі продукти. На деяких заготовках не було стікерів та порушене вакуумування м’яса.

 

Крім того, ведучому не вдалося оплатити рахунок через мобільний термінал, лише після декількох спроб Вадим оплатив замовлення через мережевий термінал.

 

Із позитивного — у ресторані смачно і щедро годують. Після контрольного зважування страви, замовленої таємним покупцем, виявилось, що її вага значно більша ніж було обіцяно в меню.

 

 

 

Срібної таблички позбулося також і кафе «Milk», якому минулий ревізор дав шанс виправити помилки. Змін на краще Вадим Абрамов у закладі не помітив, а зауваження залишились ті ж самі — на заготовках відсутні стікери та порушене товарне сусідство. Але страви в «Milk» ведучому також припали до смаку, а рецепт замовленого в Milk'у карпаччо, страви із сирого м'яса, шеф-повар Михайло навіть готував у «Страстях...».

 

 

Керуюча кафе Юлія Кубарева з такою оцінкою закладу категорично не згодна і навіть приїхала у студію пост-шоу «Страсті за Ревізором», щоб відстояти право Milk'а на відзнаку.

 

- Не Вадим цю табличку давав, і не йому її забирати, - сказала вона.

 

Але присутні в студії експерти з нею не погодились. На їх думку кафе отримало відзнаку авансом і минулого разу, а, оскільки відтоді у закладі не відбулося позитивних змін, то нагороджувати його немає за що.

 

 

В пост-шоу обговорили також сюжет, який не увійшов у програму, але з'явився у мережі минулого тижня — з перевіркою кременчуцького «Кафе Хаус». От де-де, тут вже не вдалося ревізору прискіпатися до відсутності стікерів — вони були на всіх заготовках, а на деяких і по два. Проте відзнаки кафе все одно не отримало — Абрамов похвалив персонал за обслуговування і смак суші, але бруд у «Кафе Хаус» не дозволив їм отримати табличку.

 

 

На «Страсті...» завітала шеф-кухар кафе Яна Яценко. Вона зробила Вадиму Абрамову зауваження, щодо його бороди. На думку дівчини, якщо кухарі мають носити головний убір, щоб вберегти страви від потрапляння туди власного волосся, то ведучий мав би носити на бороді спеціальний набородник, адже з неї також сиплеться волосся.

 

- Він перевіряє столи, - каже Яна, - він постояв, рукою провів, а там волосся... І не звідки вона і чия вона. І так само на кухні.

 

Ведучий навіть приміряв такий набородник, але носити їх на ревізіях відмовився. 

 

Два готелі перевірив у Кременчуці «Ревізор». Один з них отримав відзнаку, а інший — ні.

 

 

Першим проінспектували готель «Дніпровські зорі», де ще у коридорі Абрамова зустріли таргани. У самому номері також біда, там на ревізора чекали дірявий лінолеум та запліснявіла душова кабінка.

Не порадувала і постільна білизна, що неприємно пахла та була уся поплямована. Тож "Ревізор" не рекомендував готель «Дніпровські зорі», але ведучий все ж залишився у номері на ніч, хоч і спав у спальному мішку.

 

 

 

Зате готель «Європейський», у якому протягом зйомок мешкала вся знімальна група, виборов ревізорську відзнаку. Абрамов не знайшов грубих порушень, а за високу якість обслуговування (чистоту на кухнях, ввічливе і доброзичливе спілкування з клієнтами та загальне позитивне враження від готелю) «Європейський» отримав золоту табличку «Ревізора».

 

 

- У вас спокійно, комфортно і чисто, тому Ревізор рекомендує готель «Європейський», — прокоментував ведучий програми Вадим Абрамов.

 

 

Неприємно вразив команду «Ревізора» супермаркет «Маркетопт», що на проспекті Свободи, 172. У м'ясному відділі магазину поряд з м’ясом висіли особисті речі працівників, полиці складу брудні, а продукти на них зберігалися у невідповідних умовах. Там Вадим віднайшов оселедця, що плавав у розсолі, схожому на машинне масло та гору списаних продуктів. Ведучого запевнили, що з цих продуктів готують страви для персоналу супермаркета. 

 

Цей факт вразив Ганну Жижу, шеф-редактора програми.

 

У відділі кулінарії продукти зберігалися з порушенням температурного режиму, а у місце де ці страви готуються Вадима просто не пустили.

 

Поки Абрамов перевіряв чистоту, експерт програми Наталя Кудряшова шукала на полицях протермінований товар і знайшла таких продуктів більш ніж на 1000 гривень. За цілий візок «прострочки» дівчина розплатилася на касі і ні продавці, ні касири її не зупинили.

 

Після ревізії Абрамов категорично не рекомендував супермаркет «Маркетопт» ні кременчужанам, ні будь-кому іншому..

 

 

Вперше за історію програми «Ревізор» проінспектував автомийку. Таємний покупець Дмитро привіз на автомийку брудну машину, на якій знімальна група їхала зі столиці. Щоб ускладнити завдання, він також мав здати у хімчистку дитяче крісло, спеціально забруднене шоколадом і йогуртом. А щоб перевірити чесність працівників, ведучій заховав гроші під водійське сидіння.

 

Машину хлопці на автомийці вимили гарно, але прискіпливий Вадим все ж знайшов трошки недомитого пилу, гроші персонал не прикарманив, а залишив у автівці на видному місці. Дитяче сидіння після хімчистки теж засяяло чистотою, щоправда чистили його так завзято, що аж трохи протерли тканину.

 

Зауваження у ревізора було щодо чистоти у кімнаті очікування. Не зважаючи на загалом позитивне враження відзнаки мийка не отримала.

 

Чому так сталося Абрамов відповів вже у студії «Страстей за Ревізором». Між Сергієм Притулою та командою «Ревізора» виникла ціла диискусія щодо цього.

Вадим каже, що табличка не дісталася мийці через бруд у кімнаті очікування. Натомість Сергій переконаний, що оцінювати слід якість самої мийки, а кімната очікування — додаткова опція, якої на більшості мийок взагалі немає. Окрім того у студії з'ясувалося, що робота автомийок ніяким документом не регулюється, тому немає єдиного стандарту за яким мийки можна перевірити.

 

Відстояти право кременчуцької автомийки на табличку приїхав її працівник Андрій Розпутько, який, до речі, дуже сподобався експерту програми Наталії Кудряшовій. Вона навіть натякнула на відсутність обручки на її пальці.

 

Експерти в студії зійшлися на тому, що, оскільки правил перевірки автомийки , «Ревізор» не повинен був її перевіряти в принципі. Але для того, щоб якось заохотити працівників мийки Притула подарував їм нову мікрохвильовку.

 

 

До речі, упродовж усього пост-шоу, його ведучій Сергій Притула неправильно відмінював слово «Кременчук», говорячи «у Кременчузі», замість «у Кременчуці».

Автор: Руслана Горгола Відео: Новий канал Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх