Хокейний клуб «Кременчук» з перемоги стартував на Donbass Open Cup 2016

25.08.2016, 15:49 Переглядів: 2 224

Хокейний клуб «Кременчук» з перемоги стартував на Donbass Open Cup 2016

У Дружківці триває передсезонний турнір

24 серпня у Дружківці відбулися матчі першого ігрового дня традиційного хокейного турніру Donbass Open Cup.

 

 

У стартовій зустрічі хокейний клуб «Кременчук» завдав поразку «Білому Барсу» (6:0). Долю зустрічі було вирішено ще у стартовій 20-хвилинці, протягом якої бронзовий призер попереднього чемпіонату України відзначився три рази. У переможців хет-триком відзначився Юрій Петранговський. Ще по одному разу червоне світло за воротами білоцерківської команди запалили Дмитро Чернишенко, Андрій Башко та Валентин Сірченко.

 

Наступний поєдинок ХК «Кременчук» проведе завтра, 26 серпня, о 15:00 проти харківського «Витязя».

 

 

«Кременчук» - «Білий Барс» - 6:0 (3:0, 2:0, 1:0)

 

Кременчук: Захарченко. Башко, Ігнатенко, Кіча, Гніденко, Петранговський - Дегтярьов, Сірченко, Овчинніков, Чернішенко (К), Коваленя - Варивода, Акімов, Луговий, Гриценко, Бойков - Васильєв, Савицький, Мікулко, Карпенко, Янішевський.

 

Білий Барс: Краснопольський. Благой, Поцелуенко, Шевченко, Ромащенко, Лісників - Люльчук (К), Сухонос, Даниленко, Разумов, Сеник - Логачов, Дворецький, Черемнов, Ружников, Генералів - Мкртчан, Тонковид, Козієнко, Найдьонов, Печерський.

 

Шайби: 1:0 Петранговський (Кіча, Башко), 11:08-біл, 2:0 Чернишенко (Овчинніков, Коваленя), 14:57, 3:0 Петранговський (Гніденко, Кіча), 17:38, 4:0 Башко (Гніденко), 23:03, 5:0 Петранговський (Гніденко), 30:56, 6:0 Сірченко (Чернишенко, Коваленя), 48:22.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський після перемоги кременчужан над «Білим Барсом» дав післяматчеві коментарі телеканалу Xsport:

 

- Перший і другий періоди все йшло за планом, а в третьому вийшов серйозний бій?

- «Барси» додають, їм минулий сезон пішов на користь, я вже про це не раз говорив. У нас як завжди здорово зіграли лідери, вигравши свої мікроматчі 4:0 і 2:0, а третє і четверте ланки випали повністю. Будемо розбиратися. Зробимо тренерським штабом аналізи і до наступного матчу зробимо висновки.

 

- В кінці матчу кілька разів грали 3 на 5 в меншості. Це заслуга «Білого Барса» або упущення «Кременчука»?

- Звичайно, заслуга «Білого Барса». Але і повна втрата концентрації нашими хокеїстами, особливо коли видаляються в ситуації 4 на 5. Це взагалі не дозволено.

 

Автор хет-трику в матчі «Кременчук» - «Білий Барс», нападник кременчужан Юрій Петранговський в ефірі телеканалу Xsport прокоментував старт команди на Donbass Open Cup 2016:

 

- «Білий Барс» - хороша команда. Грають, рухаються, з минулим сезоном реально додали. Лід в'язкий, не наш, до того ж великий майданчик, тому ми ще повністю не «включилися» - ми ще не на 100% готові. Але проти сильних команд далі на турнірі гратимемо в повну силу.

 

- Це четверта передсезонна гра для «Кременчука». У команді багато новачків, відчувається вже взаємодія?

- Так. У кожній ланці грають досвідчені гравці, які допомагають і підказують молодим хокеїстам. У нас всі ланки добре зіграні, але в подальшому, звичайно, буде ще краще.

 

У другому матчі змагання зустрічалися «Донбас» та «Витязь». Чинні чемпіони України впевнено перемогли з рахунком 4:0. Закинутими шайбами у складі команди Анатолія Степанищева відзначились Дмитро Демянюк. Владислав Гаврік, Нікіта Буценко та Ігор Кугут.

 

Сьогодні відбудуться матчі другого ігрового дня. «Білий Барс» зустрінеться з «Витязем», а «Донбас» поміряється силами з «Кривбасом».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх