Футбольний клуб «Кремінь» на останніх хвилинах вириває перемогу

5.08.2016, 20:15 Переглядів: 3 916

Футбольний клуб «Кремінь» на останніх хвилинах вириває перемогу

Гол Андрія Сторчоуса приніс "синьо-білим" три очки

5 серпня МФК "Кремінь" у Херсоні переміг місцевий "Кристал". Матч завершився з рахунком - 0:1. Як і в минулій очній зустрічі перемогу "синьо-білим" приніс Андрій Сторчоус. 

 

 

"Кристал" - "Кремінь" - 0:1

Гол: Сторчоус 88'

Попередження: Богданов (37), Сторчоус (57), Ентін (64), Бичков (77)

 

«Кристал»: Касперович, Дяченко, Адаменко, Бічевой, Остапенко, Цой (Шевцов, 83), Чорномаз, Ковальчук, Білоусов (Мартян, 65), Гливий (Барладим, 76), Фальковський. Запасні: Чакляров, Ольховський, Фетісов. Тренер: Сергій Шевцов

 

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Курелєх, Кунєв, Піскун (Сидоренко, 70), Богданов (Козлов, 46), Степанчук (Тєртишний, 62), Кошадзе, Сторчоус, Тимченко. Запасні: Олійник, Москалик, Горват, Пільтенко. Тренер: Сергій Ященко

 

Як повідомляє прес-служба клубу, вже на 2-й хвилині капітан Ігор Тимченко міг вивести «Кремінь» вперед, але не зміг реалізувати вихід один на один. Також мав змогу відзначитися і Кошадзе, але херсонців виручив воротар. У господарів поля особливу небезпеку таїли в собі дальні удари, після одного з який м'яч навіть влучив у штангу воріт Онопко.

 

Вийшовши на заміну з перших хвилин другого тайму Козлов, відразу ж відправив м'яч у сітку воріт суперника, правда, перед цим забрався в положення поза грою. Гра, про які часто говорять до гола, знайшла свою розв'язку. На 87-й хвилині Андрій Сторчоус підхопив м'яч в центральній частині поля на правому фланзі, ближче до штрафного змістився до центру і класним ударом з лівої ноги змусив капітулювати кіпера суперника.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко зазначив, що через спеку гра не була динамічною та на високих швидкостях:

 

- Ми готувалися до важкої гри. «Кристал» у двох попередніх іграх взяв очки, перемігши «Металург» та зіграв внічию з «Нікополем НПГУ». Суперники були в тонусі. Домашня гра для них подразник, адже вдома перед домашніми трибунами треба перемагати.
 
Ми контролювали гру. У першому таймі моментів було небагато. Степанчук та Кошадзе пробивали, але воротар врятував команду. Після перерви команди втомилися. З’явилося більше моментів, як у нас так і у суперників. Один із них нам вдалося реалізувати. Зі штрафного Сторчоус пробив у дальній кут воріт.
 
Провівши вдалі заміни вдалося переломити гру в середній лінії. Випустив на поле Тєртишного, Козлова та Сидоренка. Лінією оборони задоволений, а ось лінія атаки мала зіграти трохи мобільніше.
 
Висока температура не давала командам грати на високих швидкостях та показати динамічну гру.

 

Попереду у «Кременя» кубкова гра 10 серпня та гра у чемпіонаті 14 серпня. 

- Наше завдання грати незалежно від погодних умов. Зіграти так само як з Жемчужиною та Кристалом. Та реалізувати свої якості, - зазначив тренер.

 

Футбольний клуб «Кремінь» на останніх хвилинах вириває перемогу

 

Капітан "Кременя" Ігор Тимченко розповів, що перед матчем гравцям толком не вдалося подивитися місто, адже команда готувалася до гри. Лише ввечері після тренування "синьо-білі" прогулялися набережною та у парку.

 

- Игра было очень тяжёлой. И достаточно ровной, как говориться до одного гола. Было очень жарко особенно первый тайм. Но условия одинаковы для всех. Кристалл очень хорошая команда, и очень не удобная для нас. Мы помнили поражение прошлого года здесь и хотели взять реванш. Очень рад что это у нас получилось. В целом игра нашей команды сейчас, мне нравится больше чем в прошлом году. Хотя еще и рано о чем то говорить, прошло только два тура. Мы уже довольно не плохо сыгрались, плюс к нам пришли очень не плохие ребята, которые я думаю достойно заменят ушедших.
 
По сравнению с прошлой домашней игрой, у нас вышел тот же состав, в первом тайме мы имели очень хорошие моменты что бы забить, но к сожалению ни мне ни другим игрокам нашей команды не удалось этого сделать.
 
Второй тайм уже проходил на встречных курсах, были моменты как у Кристалла, так и у нас. Но нам повезло больше. Андрей Старчоус, как обычно в самом конце забил свой фирменный, красивейший гол.
 
Эта победа очень важна для нас, она придаст нам уверенности, и мы не соберемся останавливаться, уже в среду мы принимаем Реал Фарму, и намерены отдать все силы , что бы пройти дальше в кубке!
 
Отдельно хочу поблагодарить одного болельщика, его зовут Виталий, который сутки добирался на нашу игру, и нас сегодня поддерживал!

 

Футбольний клуб «Кремінь» на останніх хвилинах вириває перемогу

 

Автор голу Андрій Сторчоус:

- Гра видалась не простою, погода не давала командам показувати швидкий футбол, в першому таймі в нас було декілька непоганих моментів, але підвела реалізація!) обидві команди хотіли перемогти, але фортуна нам посміхнулась більше і ми з Херсона везем додому 3 пункти) Хочу подякувати вболівальнику, який приїхав підтримати нашу команду)Дякую команді за хорошу гру!

 

Результати 3 туру

“Арсенал-Київщина” - “Енергія НК”  - 0:5

“Кристал” - “Кремінь”  - 0:1

“Мир” - “Нікополь-НПГУ”  - 3:1

“Поділля” - “Металург”  - 1:2

“Нива-В” - “Суднобудівник”  - 1:2

“Реал Фарма” - “Тепловик”  - 2:2

6 липня

“Рух” - “Балкани”

“Інгулець-2” - “Іллічівець-2”

 

Турнірна таблиця

 

Анонс 4 туру (14.08)

“Кремінь” - “Мир”

“Жемчужина” - “Кристал”

“Енергія НК” - “Тепловик”

“Суднобудівник” - “Інгулець-2”

“Балкани” - “Нива-В”

“Металург” - “Рух”

“Нікополь-НПГУ” - “Поділля”

“Іллічівець-2” - “Арсенал-Київщина”

 

10 серпня о 18.00 в рамках Кубку України “Кремінь” вдома зіграє з одеською “Реал Фармою”. 

 

 

Розлад матчів Кубку України на 10 серпня

"Тернопіль" - "Скала" Стрий

"Колос" Ковалівка - "Верес" Рівне

"Суми" - "Іллічівець" Маріуполь

"Інгулець" Петрове - "Миколаїв"

"Балкани" с.Зоря - "Черкаський" Дніпро

"Геліос" Харків - "Десна" Чернігів

"Кремінь" Кременчук - "Реал" Фарма Одеса

"Жемчужина" Одеса - "Енергія" Нова Каховка

"Рух" Винники - "Арсенал-Київ"

"Полтава" - "Буковина" Чернівці

"Нива-В" Вінниця - "Агробізнес" TSK Ромни

"Мир" Горностаївка - "Авангард" Краматорськ

"Оболонь" Бровар Київ - "Гірник-Спорт" Горішні Плавні

"Кристал" Херсон - "Нафтовик" Охтирка

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Кристал"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх