У складі хокейного клубу «Кременчук» залишаться найсильніші, - президент клубу

19.07.2016, 10:00 Переглядів: 3 117

У складі хокейного клубу «Кременчук» залишаться найсильніші, - президент клубу

Хокейний клуб "Кременчук" вийшов з відпустки

17 липня хокейний клуб “Кременчук” вийшов з відпустки. Як повідомляє прес-служба клубу, 34 хокеїсти взяли участь у стартовому зборі перед новим сезоном.

 

18 липня команда приступила до навчально-тренувального збору. Гравці проведуть заняття «на землі» до 1 серпня. Хокеїсти тренувалися у залі та спортивному майданчику, а також провели тактико-технічні заняття.

 

Головний тренер Дмитро Підгурський привітав Дмитра Чернишенка з одруженням. А також зазначив, що підготовка команди йде поступово:

 

- Не секрет, що хокеїсти після відпустки знаходяться в різній фізичній формі й наше завдання підвести команду до спільного знаменника до першого льодового заняття. Всі три воротарі команди займаються за окремою системі з тренером воротарів Павлом Міхонік. В цілому я задоволений фізичною формою гравців після відпустки. Фізичний стан деяких хокеїстів здивував, що не може не радувати - видно, що хлопці виконували тренерські завдання на відпустку, справжні професіонали, - додав Дмитро Підгурський.

 

Завдання на сезон

 

Президент кременчуцької команди Сергій Мазур позначив контури нового хокейного сезону 2016-2017:

 

- Цього року до складу буде складно потрапити - буде жорсткий відбір. У команді залишаться найсильніші хокеїсти, бо завдання у команди на сезон будуть стояти найвищі, а суперники у нас непрості. Головний суперник - ХК «Донбас», а й інші команди не треба скидати з рахунків, бо ще незрозуміло, які у них будуть склади. Ваше завдання показувати хорошу гру і результати, а моя - заохочувати вас.

 

За словами тренера національної збірної Олександра Савицького, задача на сезон — стати чемпіоном України.

 

- Сезон буде серйозним, адже в команді багато кандидатів до національної збірної України. Будете викладатися і виділяться - дорога в збірну вам відкрита. Від вас треба максимальна самовіддача, і я знаю, що все у нас вийде, - звернувся до гравців генеральний менеджер ХК "Кременчук".

 

Зміни у складі ХК "Кременчук"

 

Дмитро Ігнатенко з "Донбасу". 22-річний захисник в минулому сезоні в складі донецької команди став чемпіоном України, набрав у 39 матчах 29 (6 + 23) очок. У сезоні 2014/15 Ігнатенко у складі «Сахалінських Акул» зіграв в МХЛ 5 поєдинків, і ще 40 матчів (3 + 4) провів у формі ХК «Челны». Дмитро зіграв три гри у складі молодіжної збірної України й ще один раз їздив на світову першість серед юніорів.

 

У складі хокейного клубу «Кременчук» залишаться найсильніші, - президент клубу

На фото Дмитро Ігнатенко

 

Захисник Володимир Романенко продовжив контракт з «Кременчуком». Капітан команди в минулому сезоні став чемпіоном світу в Хорватії (Дивізіон 1В) і завоював бронзові медалі чемпіонату України, з 43 (11 + 32) очками став найрезультативнішим оборонцем нашої команди.

 

Іван Підгурський, який є сином головного тренера команди Дмитра Підгурського, покинув команду. Він перебрався до новоствореного ХК «Кривбас» з Кривого Рогу.

 

 

Воротарі: Сергій Безорчук, Микита Петленко («Компаньйон»), Михайло Шевчук.

 

Захисники: Павло Акімов, Володимир Варивода, Микита Васильєв, Олександр Дегтярьов (громадянство - Білорусія), Кирило Жовнір, Дмитро Ігнатенко («Донбас»), Денис Ісаєнко, Максим Качмар, Володимир Романенко, Микита Савицький («Компаньйон»), Валентин Сірченко

 

Нападники: Антон Бойков, Артем Гніденко («Дженералз»), Тимур Гриценко, Севастьян Карпенко, Георгій Кіча («Дженералз»), Ілля Коренчук (громадянство - Білорусія), Олексій Костюк, Сергій Кузьмик («Донбас»), Борис Крикун («Компаньйон»), Владислав Луговий, Артур Лисак, Ігор Мікулко, Юрій Петранговський, Іван Радецький («Михаловци» U-20, Словаччина), Дмитро Чернишенко, Дмитро Чорний, Єгор Шах, Артем Шаманський («Компаньйон»), Олексій Янішевський.

 

8 клубів заснували Українську хокейну лігу

 

Менеджмент восьми хокейних клубів України прийняв рішення про створення Української хокейної ліги:

 

- «Білий Барс» (Біла Церква)

- «Витязь» (Харків)

- «Донбас» (Донецьк)

- «Дженералз» (Київ)

- «Кременчук» (Кременчук)

- «Кривбас» (Кривий Ріг)

- «Компаньйон» (Київ)

- «Юність» (Харків)

 

Прагнучи популяризувати й розвивати український хокей, клуби-учасники національної першості в сезоні 2016/2017 рр. свідомо збираються обмежити себе в питанні залучення легіонерів, попри критично низьку кількість чинних вітчизняних гравців.

 

Очікується, що в новому сезоні чемпіонату України кожна команда матиме право заявити не більше ніж 10-ти іноземних хокеїстів.

 

Відзначимо, що в минулому сезоні в нашій національній першості, в якій виступили вісім команд, було залучено всього 13 легіонерів.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх