В Україні створять єдиний реєстр вишів доступний кожному

28.06.2016, 08:11 Переглядів: 1 400

Інформація, що міститься в Реєстрі, буде відкритою та оприлюднюватиметься через офіційний сайт Міністерства освіти і науки

В Україні з'явиться реєстр вищих навчальних закладів, який має стати складовою частиною Єдиної державної електронної бази з питань освіти. Відповідний наказ «Про затвердження Положення про Реєстр вищих навчальних закладів Єдиної державної електронної бази з питань освіти» підписаний міністром освіти і науки Лілією Гриневич.

 

Положенням про реєстр ВНЗ визначено, що реєстр буде вестися з метою забезпечення єдиного державного обліку вищих навчальних закладів, забезпечення їх ідентифікації та класифікації для отримання статистичної інформації.

 

У реєстрі містяться відомості про тип та форму власності ВНЗ, перелік його засновників, місцезнаходження, контактні дані, адресу веб-сайту, прізвище керівника.

 

Також реєстр міститиме дані про ліцензії видані вишу, сертифікати про акредитацію, свідоцтва про атестацію, правила прийому до вищого навчального закладу, обсяг державного замовлення на підготовку і випуск фахівців з вищою освітою.

 

Інформація, що міститься в Реєстрі, буде відкритою та оприлюднюватиметься у формі відкритих даних. Доступ до реєстру здійснюватиметься через офіційний сайт Міністерства освіти і науки.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх