Попри заборону піротехнічних засобів у Полтаві влаштували салют

26.06.2016, 11:06 Переглядів: 2 734

Попри заборону піротехнічних засобів у Полтаві влаштували салют

Феєрверком завершилось святкування Дня молоді 

25 червня у Полтаві святкування Дня молоді завершилось масштабним феєрверком, попри розпорядження міського голови від 10 вересня 2014 року про тимчасову заборону використання піротехнічних засобів (феєрверків, салютів), повідомляє УНН-центр.

 

"Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у державі, зважаючи на загрозу проведення терористичних актів, численні жертви серед мирного населення, військовослужбовців та силових структур, що досить часто оголошуються дні жалоби за загиблими в антитерористичній операції на Україні, виходячи з етичних норм, правил поведінки, що склалися в суспільстві на основі традиційних і духовних цінностей, уявлень про добро, честь, гідність, громадський обов’язок, совість, справедливість, з метою прояви поваги та співчуття до співвітчизників, забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, громадського порядку та попередження нещасних випадків, керуючись п.20 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні": тимчасово заборонити фізичним та юридичним особам використання піротехнічних виробів (феєрверків, салютів) у м. Полтаві", — йдеться у розпорядженні міського голови.

 

За інформацією УНН-центру, феєрверки на святі вже встигли викликати хвилю обурення серед полтавців, адже чимало людей сприйняло салют як неповагу до учасників АТО та переселенців. Обурив людей і час шоу, адже феєрверки запустили у небо після опівночі. Сам же очільник Полтави напередодні концерту розповів журналістам, що рішення про проведення салюту прийняв та підтримав виконавчий комітет.

 

 

Автор: Руслана Горгола Джерело відео: Людмила Кривобок
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх