Нетверезий кременчужанин на очах у патрульних скоїв ДТП і намагався втекти

22.06.2016, 11:16 Переглядів: 5 676

Нетверезий кременчужанин на очах у патрульних скоїв ДТП і намагався втекти

Чоловік не реагував на вимогу зупинитися

Нетверезий кременчужанин на очах у патрульних скоїв ДТП і намагався втекти. Про це повідомляє пресс-служба патрульної поліції.

 

21 червня, близько 15:00 на вул. Миколаївській (колишня Артема) автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з автомобілем Mersedes. Після цього він не зупинився та намагався зникнути з місця аварії. ДТП сталося на очах у патрульних. Вони почали наздоганяти порушника. 

 

Чоловік не реагував на вимогу зупинитися. Daewoo Lanos вдалося зупинити на вулиці Ярмарковій.

 

Полісмени з’ясували, що 58-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2,66 проміле у його крові. 
Також виявилося, що чоловік не мав страхового полісу.

 

На водія склали чотири адміністративних протоколи за статтями 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ), 122-4 (залишення місця ДТП), 126 (керування транспортом без відповідних документів) та за статтею 130 (керування транспортом у стані сп’яніння).


Автомобіль порушника доправили на штрафмайданчик.

 

Загалом за добу (з 9.00 21 червня по 9.00 22 червня) патрульні Кременчука склали 6 протоколів за статтею 130 КУпАП (керування транспортом у стані сп’яніння)

 

Патрульна поліція Кременчука закликає водіїв не сідати за кермо після вживання алкоголю!

 

Доповнено: 

 

Відповідь на питання "чому патрульні забрали автомобіль на штрафмайданчик?"

 

Нетверезий кременчужанин на очах у патрульних скоїв ДТП і намагався втекти

 

Автомобіль стояв на проїжджій частині прямо за переїздом. Водієві запропонували зателефонувати кому-небудь, хто зможе забрати автомобіль. Але такої людини у водія не знайшлося. Через те, що цій ділянці великий потік машин, а автомобіль займав смугу, патрульні вирішили прибрати його з дороги в порядку ст. 265-2 (У разі наявності підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачені частинами першою, другою, третьою, четвертою, шостою і сьомою статті 121, статтями 121-1, 126, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130, статтями 132-1, 206-1 цього Кодексу, працівник Державної автомобільної інспекції тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку (якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху), в тому числі за допомогою спеціального автомобіля - евакуатора. Про тимчасове затримання робиться відповідний запис у протоколі про адміністративне правопорушення). 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх