Кременчужанам показали циркову виставу-головоломку

17.06.2016, 15:02 Переглядів: 3 482

Кременчужанам показали циркову виставу-головоломку

«Жила собі дівчинка, батьки якої зовсім не звертали на неї уваги і одного разу в старовинній скрині вона знайшла загадкову головоломку WOOZU… Намагаючись скласти пазл, героїня навіть не здогадувалася про його надприродні можливості.

Збираючи разом фрагменти головоломки, вона опиняється в самих різних куточках планети, зустрічаючись з дивовижними тваринами та неймовірними людьми. Але щоб повернутися додому потрібно об'їхати всю планету в пошуках відсутніх частин…»

Це не сценарій для пригодницького фільму, а нова вистава від найбільшого українського цирку Кобзов, прем’єра якої відбулась 16 червня у Кременчуці.

 

WOOZU - це справжній витвір циркового мистецтва. Ті, хто останній раз були у цирку в дитинстві будуть приємно здивовані. Динамічна та емоційна вистава проходить на одному подиху і постійно тримає у напрузі завдяки гарному поєднанню драматургії та режисури. Шоу поєднує у собі цирк і театр.

 

 

За дві з половиною години, єдина пауза у дійстві – антракт. Декорації змінюють одна одну непомітно для глядача, при чому у шоу нема прохідних або затягнутих номерів – актори майстерно маніпулюють увагою глядачів і не дають залу відволіктися ні на хвилину. При цьому, не залишається ні однієї не задіяної у виставі ділянки сцени - і на задньому плані, і в глибині декорацій кипить життя.

 

Також у цьому незвичному цирку не знайшлося найзвичнішого циркового символу – клоуна у рудій перуці і з червоним носом. Але це не означає, що нинішня вистава Кобзова цілковито серйозна театральна постанова. На манежі було повно гумору неймовірного чилійського коміка Хуана Карлоса, який змушував зал сміятися однією своєю появою.

 

Крім чилійського актора, до кременчуцьких глядачів вийшли також артисти з Італії та Франції. Під час виступів акробатів та гімнастів кременчужанам буквально перехоплювало дух. Особливе захоплення у малечі викликали номери міланських дресирувальників, що продемонстрували захоплюючі трюки у виконанні екзотичних тварин, які приїхали до нас із Італії. Це і вальс від величезних слонів, і стрибки від гонорових тигрів, і подолання бар’єрів витривалими бізонами, і кумедні верблюди та прутків зебри, і величезний жираф та танцюючі страуси, і боксерський поєдинок з кенгуру, і трюки граційного андалузького коня. Тварини-артисти у цьому цирку не виглядають нещасними чи заляканими, не викликають бажання їх підгодувати, а лише почуття захоплення їх красою і спритністю та майстерністю дресирувальника.

 

Шоу, безперечно, не орієнтоване на малюків, а буде цікавим глядачам будь-якого віку. Кременчуцьких глядачів артисти вбили наповал високим професіоналізмом виконання складних трюків і красою захоплюючого видовища. Зал аплодував буквально кожному трюку, а в кінці шоу всі глядачі стоячи скандували "молодці" і не відпускали артистів за куліси. Після завершення вистави усі бажаючі могли безкоштовно сфотографуватися з артистами, що вийшли на манеж поспілкуватися із глядачами. Також, разом із цирковою програмою, на цирковому подвір’ї відкрили велику кількість тематичних виставок, серед яких: виставки міньйонів, супергероїв, доісторичних динозаврів і багато інших, що користувались неабияким попитом у дітлахів.

Автор: Руслана Горгола Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх