Сесія Кременчуцької міськради відбудеться 30 червня (список питань)

29.06.2016, 16:46 Переглядів: 4 105

Список питань, що будуть розглянуті

Пленарне засідання сесії Кременчуцької міськради відбудеться 30 червня 2016 року.

 

До проекту порядку денного винесені наступні питання:

 

1. Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо недопущення виборів на територіях Донецької та Луганської областей, які є непідконтрольними українській владі.

2. Про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо ухвалення Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

3. Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Полтавської області до Міністра освіти і науки України Л.М.Гриневич, голови Полтавської обласної ради О.Ю.Біленького.

4. Про заслуховування інформації керівника Кременчуцької місцевої прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території м. Кременчука.

5. Про звіт та висновки щодо проведеної роботи та продовження строку повноважень тимчасової контрольної комісії з вивчення структури та чисельності виконавчих органів Кременчуцької міської ради VII скликання, створеної рішенням міської ради від 24.12.2015.

6. Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів станом на 01.01.2016.

7. Про затвердження рішень виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області від 30.05.2016 № 480, від 06.06.2016 № 507

8. Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Кременчука» в новій редакції.

9. Про створення відділення «Центр реабілітації та адаптації учасників бойових дій, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб».

10. Про ліквідацію комунального закладу «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник».

11. Про затвердження регіонального замовлення на підготовку робітничих професій, спеціальностей та спеціалізацій професійно – технічних навчальних закладів м. Кременчука на 2016 рік.

12. Про перейменування та затвердження статуту в новій редакції Кременчуцького навчально – виховного комплексу: загальноосвітня школа I ступеня № 15 – дошкільний навчальний заклад (ясла – садок) комбінованого типу Кременчуцької міської ради Полтавської області.

13. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку членів профспілки органів місцевого самоврядування та їх дітей м. Кременчука на 2016 – 2020 роки.

14. Про затвердження Положення про управління охорони здоров'я виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області у новій редакції.

15. Про закріплення комплексу будівель та споруд, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука за комунальним закладом «Центр первинної медико – санітарної допомоги №1» на праві оперативного управління.

16. Про створення комунального закладу культури «Кременчуцький музей історії авіації і космонавтики».

17. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 29 листопада 2011 року «Про затвердження Комплексної програми розвитку культури і туризму міста Кременчука на 2012 – 2016 роки».

18. Про затвердження Програми «Територіальна оборона на 2016 – 2018 роки».

19. Про закупівлю та передачу матеріально – технічних засобів підрозділам, які беруть участь в АТО.

20. Про затвердження ліквідаційних балансів структурних підрозділів виконавчих комітетів Автозаводської та Крюківської районних рад

м. Кременчука, що ліквідуються.

21. Про затвердження проміжних ліквідаційних балансів виконавчих комітетів Автозаводської та Крюківської районних рад м. Кременчука, що ліквідуються, та прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука майна, яке є власністю Автозаводської та Крюківської районних у місті Кременчуці рад.

22. Про надання згоди на передачу житлових будинків №№ 54,56 по вул. Володимира Великого з балансу КГЖЕП «Автозаводське» на баланс об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Меридіан Кременчук».

23. Про затвердження Переліку вулиць, провулків, тупиків, проїздів, площ, парків та скверів міста Кременчука із змінами.

24. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.

25. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам в м. Кременчуці.

26. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) юридичним та фізичним особам в м. Кременчуці.

27. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель в м. Кременчуці.

28. Про надання згоди на поділ та об'єднання земельних ділянок в м. Кременчуці.

29. Про припинення права користування земельними ділянками.

30. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Кременчуці.

31. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду громадянам в м. Кременчуці.

32. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.

33. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.

34. Про надання земельних ділянок в постійне користування в м. Кременчуці.

35. Про надання згоди на встановлення земельних сервітутів у м. Кременчуці.

36. Про внесення змін до рішень органів місцевого самоврядування в м. Кременчуці.

37. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Кременчуці.

38. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 31 березня 2015 року «Про затвердження Положення про порядок забезпечення учасників бойових дій, інвалідів війни, а також членів сімей загиблих учасників бойових дій, в тому числі учасників антитерористичної операції, земельними ділянками із земель комунальної власності міста Кременчука».

39. Про резервування земельних ділянок в м. Кременчуці для наступного відведення учасникам бойових дій, інвалідам війни, а також членам сімей загиблих учасників бойових дій, в тому числі учасників антитерористичної операції.

40. Про делегування повноважень виконавчому комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області та внесення змін до рішення міської ради від 24 лютого 2016 «Про затвердження Положення про комісію з розгляду земельних спорів та затвердження її складу».

41. Про перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених в міському бюджеті м. Кременчука на 2016 рік.

42. Різне.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх