Відремонтований у Кременчуці реанімобіль відправився на Схід, щоб знову рятувати життя

14.06.2016, 16:27 Переглядів: 2 506

Відремонтований у Кременчуці реанімобіль відправився на Схід, щоб знову рятувати життя

Сьогодні машину передали бійцю

14 червня “реанімований” кременчужанами реанімобіль передали в руки водію, бійцю 81-ї аеромобільної бригади, який 7 червня привіз “убиту” машину на “Приватку” з проханням зробити хоч щось.

 

Повноцінний реанімобіль на базі Mercedes Sprinter під обстрілом вивіз пораненого бійця з Водяного, але в боротьбі за життя пораненого лишився без гальм, без гуми і без ходової.

 

Водій реанімобіля, в надії на те, що його автомобіль врятують, привіз її у двір “Приватної Газети” на Шевченка 50-А.

 

- У нас в Кобеляках немає нікого, хто допоміг би, а про вас я чув від знайомих, будь ласка, хоч щось зробіть!

 

На “воскресіння” реанімобіля мали всього тиждень, але, не без помочі добрих людей, вклалися рівно в срок. Буквально за день Юрій Нитка безкоштовно зробив автівці діагностику, Олег Бережний замінив усю “лису гуму” на нову. Наступного дня уже ремонтували гальма, гроші на які дав Юрій Андрусенко.

 

На заміну ж ходової гроші збирали з миру по нитці. І 13 червня таки назбирали необхідну суму, а ходову полагодили. Щиро дякуємо всім, хто допоміг. Без вас машина не “стала б на колеса”.

 

Окрема вдячність також хлопцям з ремонтної бази компанії "Лукас", котрі перебирали машину в свої вихідні і безкоштовно. За словами механіка Олега, на повний ремонт автомобіля вони витратили два повних дні, за що їм велика дяка і шана.

 

З ремонтної бази “Лукаса” реанімобіль відправили до добродія Андрія, який безкоштовно виправив розвал сходження, після чого в автомобіль загрузили воду для захисників і відправили назад на передову рятувати життя.

 

Реанимобиль 81-й аэромобильной бригады уехал к месту дислокации. С любовью перебранный мастерами ремонтной базы компании "Лукас", "заряженный" практически новой грузовой резиной (6 скатов) от Бережного Олега, с новыми тормозами от братьев Юры и Сергея Андрусенко. Юра Нитка всё это поставил на место. Все остальные запчасти (по всему городу мотался Сергей Саута) покупались за деньги, собранные на две карточки Приватбанка (Кулясов+Колесник) и наличные от правильных людей. Горiшнi Плавнi в лице Сергея Лысенко и его друзей тоже были с нами!
Знаете, бросил мне один достойный человек денег на карточку и, извиняется вдогонку: "Извини, что мало..." - не важно, мало или много! Каждый - по своим ресурсам... Главное: ты с нами или в стороне? Тебе пофиг дым #‎пустьсынпорошенковоюет! или всё-таки понимаешь, что пока бойцы на передке всем обеспечены, они рузський мир сюда не пустят!
Боец-контрактник просил поклониться всем людям (больше 2-х десятков кременчужан), кто помог восстановить его боевой корч. Сегодня мы, граждане своей страны, своими усилиями и неравнодушием спасли чьи-то жизни. Дай Бог здоровья нашим воинам. Слава Украине!

Отчёт и смету выставляю, как и обещал. Вдогонку залили сержантика топливом на 600 гривен и обеспечили в дорогу нормальный гражданский сухпай в виде лучшей в городе пиццы размером с колесо:) Главред "Телеграфа" С.Кулясов

 

Відремонтований у Кременчуці реанімобіль відправився на Схід, щоб знову рятувати життя


Відремонтований у Кременчуці реанімобіль відправився на Схід, щоб знову рятувати життя


Відремонтований у Кременчуці реанімобіль відправився на Схід, щоб знову рятувати життя

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх