У Кременчуці завтра можуть перейменувати вулицю Московську

30.05.2016, 16:16 Переглядів: 5 781

Пропозицію винесуть на сесію Кременчуцької міської ради

На сесію Кременчуцької міської ради, яка відбудеться завтра, 31 травня, винесуть питання перейменування вулиці Московської на Вадима Пугачова. Пропозицію у ході засідання депутатської комісії з питань освіти, соціального захисту населення, розгляду питань, пов'язаних з АТО, внесла депутат Анна Павленко. Пропозицію підтримали четверо депутатів з семи.

 

За її словами, вулицю Московську мають перейменувати на честь Героя Вадима Пугачова, який загинув від рук російських ГРУшників Єрофєєва й Александрова, нещодавно обміняні на українську льотчицю Надію Савченко.

 

Секретар міськради Юрій Гриценко зауважив, що дана пропозиція порушує порядок подачі документів (не пізніше ніж за 20 днів), а також не була почута думка мешканців вулиці Московської. Також ця вулиця не була в переліку запропонованих Українським інститутом національної пам'яті.

 

Депутати запропонували включити дане питання до порядку денного, а також звернутися до комісії з питань найменування об'єктів міського підпорядкування, увіковічування пам'яті видатних діячів та подій, встановлення пам'ятних знаків у Кременчуці щодо увіковічування пам'яті Героя Вадима Пугачова (пам'ятна дошка, перейменування вулиці, провулку).

  

 

Нагадаємо, молодший сержант 92-ї механізованої бригади Вадим Пугачов загинув у травні минулого року в зоні антитерористичної операції під час сутички з російськими спецназівцями ГРУ.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх