У Полтаві вандали розбили три меморіальні дошки учасникам АТО

29.05.2016, 17:11 Переглядів: 3 029

У Полтаві вандали розбили три меморіальні дошки учасникам АТО

Поліція вживає максимальних заходів для встановлення підозрюваних у скоєнні кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності

Уночі та вранці 29 травня у Полтаві невідомі розбили три меморіальні дошки, що увічнюють пам'ять про загиблих учасників АТО. Повідомляє прес-служба поліції в Полтавській області.

 

Про перший факт пошкодження меморіальної плити поліції стало відомо 29 травня о 01:48. Мешканець Полтави виявив розбиту дошку на будівлі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка (вул. Остроградського, 2).

 

Близько 5:00 інший містянин поінформував поліцію про пошкоджену меморіальну дошку на будівлі загальноосвітньої школи № 38 (вул. Пушкіна, 74). Її було встановлено на честь випускника навчального закладу, військовослужбовця Національної гвардії Мочалова Олександра Ігоровича, який загинув у 2014 році під Ілловайськом.

 

О 7:48 у поліцію надійшло повідомлення від іще одного мешканця Полтави про розбиття третьої пам’ятної дошки учасникові АТО, встановленої на будівлі загальноосвітньої школи № 9 (вул. Шведська, 3). Дошка увічнює пам'ять про випускника школи, капітана ЗС України, нагородженого орденом Б. Хмельницького 3-го ступеню, Лимаря Сергія Вікторовича, який загинув у 2015 році в с. Старогнатівка Донецької області.

У Полтаві вандали розбили три меморіальні дошки учасникам АТО

- Поліція докладе максимум зусиль для встановлення, осіб, причетних до скоєння цинічних актів вандалізму, - наголосив начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела.

 

За даними фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

 

З метою прискорення процесу розкриття кримінальних правопорушень та притягнення винних до відповідальності керівник полтавської поліції закликає громадян, які були очевидцями правопорушень, а також водіїв, на відеореєстраторах яких можуть бути зафіксовані обставини вищезгаданих подій, повідомити інформацію в поліцію за телефонами у місті Полтава:(0532) 51-77-55, 0532-56-09-51, 51-77-57 або 102.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: npu.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх