У Кременчуці побили відомого волонтера Богдана Ковальова

1.05.2016, 14:13 Переглядів: 12 638

У Кременчуці побили відомого волонтера Богдана Ковальова

Інцидент відбувся у центрі міста

 

У Кременчуці напередодні Великодня після завершення патріотичного квесту "Єдине місто - єдина країна" група осіб побила відомого кременчуцького волонтера Богдана Ковальова, який входить в команду Президента України з реформування Міністерства оборони "Волонтерський десант".

 

 

У Кременчуці побили відомого волонтера Богдана Ковальова

 

За словами Богдана, близько 23.00 коли він повертався додому по дорозі заїхав до супермаркету на вулиці Академіка Маслова (вул. Радянська - ред.). Між входом у супермаркет та кафе виникли непророзуміння між молодиками. Проходячи повз бійку, Богдан заступився за хлопця, якого били близько 6 осіб. Інші 10 осіб спостерігали, обступивши бійку. Збивши хлопця з ніг, вони переключилися на Богдана Ковальова. Били ногами по бличчю та голові. У цій бійці постраждав джип одного з покупців супермаркету, який був припаркований поруч, а також планшет дівчини, яка стала свідком бійки. Богдан зазначив, що група осіб мала при собі ножі та пістолети, якими вони хизувалися перед тими, хто намагався закінчити цей інцидент. 

 

Зважаючи на декілька контузій, які Богдан отримав на сході України, допомагаючи бійцям, волонтеру на мирній теритрії дісталося розбите обличчя та струс мозку. 

 

Коли під'їжджала патрульна поліція Кременчука, молодики зникли на своїх автівках. Богдан Ковальов написав заяву у відділку поліції, яку внесли до Єдиного реєстру досудових рзслідувань. 

 

- У той час, коли на сході України триває війна і гинуть наші хлопці, захищаючи країну від окупанта, бандитизм на мирній території піднімає голову, - додав Богдан. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Богдан Ковальов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх