Кременчуцьким нацгвардійцям передали великодні смаколики

1.05.2016, 10:00 Переглядів: 1 660

Кременчуцьким нацгвардійцям передали великодні смаколики

Пасхальні подарунки на блок посту для кременчуцьких гвардійців

Напередодні Великодня до кременчуцьким гвардійцям командир військової частини полковник Олександр Аленін привіз смаколики. За інформацією прес-служби Національної гвардії, військова частина 3059 Національної гвардії України виконує службово - бойові завдання на сході України.

 

Командир частини особисто перевірив несення служби підлеглими, вручив чергові військові звання та привітав з наступаючими святами особовий склад. Військовим, які несуть службу на блок посту в районі населеного пункту Волноваха, побажали військовослужбовцям здоров’я, терпіння, мирного неба та скорішого повернення живими і неушкодженими до своїх рідних та близьких.

 

Освячені паски, крашанки, ковбасу, печиво, цукерки та багато іншого від підприємств "Лукас" та "Кременчукм’ясо". Подарунки передали з благословення єпископа Кременчуцького та Лубенського Миколи військовим відділом Кременчуцької єпархії, від храму св.Іоанна Воїна та Свято-Троїцького храму. А ще для психологічної підтримки бійців в зоні АТО, подарували дитячі малюнки і саморобки на пасхальну тему. Для бійців такі подарунки не просто проявлення дитячої творчості - це обереги.

 

Бійці військової частини 3059 Національної гвардії України висловили велику подяку всім небайдужим кременчужанам, які допомагають та підтримують захисників своєї держави.

Автор: Альона Душенко Фото: Олег Найда
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх