У четвер стартує основна сесія ЗНО

2.05.2016, 08:38 Переглядів: 1 926

Для студентів розпочинається зовнішнє оцінювання

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

 

 

На інформаційних сторінках учасників уже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення ЗНО для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

 

 

Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

 

- сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;

- паспорт або інший документ серія та номер якого зазначені в сертифікаті;

- запрошення-перепустки для участі в ЗНО.

 

У разі відсутності сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

 

Рекомендуємо також мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

 

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – 11:00.

 

Нагадуємо, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

 

Телефон інформаційної підтримки Українського центру оцінювання якості освіти: (044) 486-09-62. Працює з 09.00 до 18.00, у п'ятницю з 09.00 до 16.45

 

Визначення результатів ЗНО

 

До 26 травня будуть оголошені результати ЗНО з української мови та літератури, математики та історії України. Оголошення результатів з інших предметів - не пізніше 25 червня.

 

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів ЗНО з української мови і літератури, математики та історії України розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.

 

учасників зовнішнього незалежного оцінювання з інших предметів відбудеться

 

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

 

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 14 червня до 4 липня 2016 року.

 

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 8 липня 2016 року.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх