У кременчуцькому хоспісі почався ремонт

10.02.2016, 17:07 Переглядів: 3 824

У кременчуцькому хоспісі почався ремонт

Хоспісне відділення буде у Другій міській лікарні

Хоспісне відділення розташують у будівлі колишнього інфекційного відділення Другої міської лікарні. За інформацією прес-служби Кременчуцької міської ради, наразі там вже розпочали будівельні роботи.

 

Хоспісне відділення для невиліковних хворих у рамках реформування медичної галузі проектували давно, але через відсутність фінансування початок робіт відклали. Загальна вартість проекту складає близько 3,7 млн. грн.

 

Наразі триває реконструкція приміщення другого поверху: прибрано зайві конструкції, будуються перестінки. Оскільки приміщення опалюється і температура дозволяє, проводяться також інші внутрішні роботи. Під час розробки проекту ремонту даху будівлі не було передбачено. За словами заступника міського голови Дмитра Кравченка, будівля збудована ще у 1962 році, за цей час стан покрівлі дуже погіршився. Він зазначив, що на ремонт даху доведеться окремо замовляти проект та шукати додаткові кошти.

 

Також під час розробки проекту хоспісу було сплановано встановлення ліфта для забезпечення підняття на другий поверх тяжкохворих людей. Проте виявилось, що за проектом, ліфтову шахту мають встановити на місці інженерних мереж, на яких не можна встановлювати ліфтове обладнання. Тож цю проблему теж потрібно вирішувати, доведеться вносити зміни в проект.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба Кременчуцької міської ради
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх