ХК “Донбас” - “Кременчук” Пряма трансляція на телебаченні

28.11.2015, 15:17 Переглядів: 3 023

ХК “Донбас” - “Кременчук” Пряма трансляція на телебаченні

Матчі 29 та 30 листопада відбудуться о 18:00

29 та 30 листопада хокейний клуб «Кременчук» зіграє у Дружківці з «Донбасом». Центральні матчі шостого туру відбудуться о 18:00. Матчі можна подивитися на Першому каналі та на xsport.ua

 

Пряма трансляція

 

У Дружковку підопічні Дмитра Підгурського приїдуть після дебютного виступу в третьому раунді Континентального кубка в Руані, де їхніми суперниками в квартеті Е були білоруський "Шахтар", польський "ГКС" і господарі етапу - французькі "Драгонз".

 

У трьох матчах кременчужани закинули чотири шайби, пропустивши у відповідь 16, і завершили виступ у групі на останньому місці без набраних очок.

 

Що стосується матчів поточного чемпіонату країни, то в попередньому турі команда Підгурського приймала ще одного представника зони плей-офф - київських "Дженералз". У першій зустрічі перемогу з рахунком 4:0 відсвяткували гості, у другій - "Кременчук" взяв реванш 6:1.

 

Донеччани, у свою чергу, гостювали в Білій Церкві і двічі обіграли "Білий Барс". Саме ці перемоги дозволили підопічним Анатолія Степанищева повернути собі лідерство в турнірній таблиці.

 

Нагадаємо, у Кременчуці команди обмінялися перемогами. 

 

ХК “Донбас” - “Кременчук” Пряма трансляція на телебаченні

 

Напередодні гри з кременчужанами ХК «Донбас» підсилився 29-річним захисником Євгеном Горбанем. Як повідомляє прес-служба ХК «Донбас», Євген провів 100 матчів у чемпіонаті Казахстану, а в «Донбасі» виступатиме під 75 номером.

 

ХК “Донбас” - “Кременчук” Пряма трансляція на телебаченні 

 

- Знаю, що є три сильних команди, які ведуть боротьбу за чемпіонство. Найближчі гри у нас з "Кременчуком", які ми повинні вигравати. "Донбас" ставить перед собою тільки найвищі цілі, і я постараюся допомогти у їх досягненні, - поділився Євген про нинішній чемпіонат України.

 

Гравці ХК "Донбас" Руслан Ромащенко і Володимир Чердак, які раніше грали за "Кременчук" розповіли, як проходить підготовка проти ХК "Кременчук".

 

ХК “Донбас” - “Кременчук” Пряма трансляція на телебаченні

 

- Ви стежили за іграми кременчужан на Континентальному кубку?

 

- (Чердак) Так, стежили. Хлопці - молодці, боролися до кінця. Мені здається, в плані досвіду вони придбали дуже багато. У них були серйозні суперники. Вони, як і кожна команда в чемпіонаті, набирається досвіду, і стає все більш серйозним суперником. З нашого боку настрій на ці ігри буде максимальним.

 

- На матчі очікується аншлаг, до речі, "Кременчук" приїде зі своїми фанами

 

- (Ромащенко) Значить буде битва не тільки на льоду, а й між уболівальниками. Ми, звичайно, чекаємо всіх вболівальників, це дуже приємно, коли люди приходять на хокей. Наші фани завжди заводять команду, чекаємо якомога більше людей на трибунах.

 

Як повідомляє клубна прес-служба, після повернення з Франції капітан ХК «Кременчук» Володимир Романенко відповів на питання:

 

ХК “Донбас” - “Кременчук” Пряма трансляція на телебаченні

 

- Володимире, як слід трактувати дебют Кременчука в єврокубках: провал або невдача?

- Придбання міжнародного досвіду! Все-таки наша команда вперше брала участь в настільки статусному змаганні проти солідних команд. Ми своїми очима побачили, який рівень у кращих клубів Франції, Польщі та Білорусі. Так що є розуміння того, куди рости і до чого прагнути.

 

- Хто з суперників вразив?

- Господарі з Руана. Особисто для мене найскладнішим видався поєдинок проти французів, які за рахунок майстерності і коротких замін мали перевагу над нами. Дуже динамічна команда у складі з міцними хлопцями. Думаю, Руан по праву виграв перше місце в групі і пробився до Суперфіналу Континентального кубка.

 

- "Кременчук" міг сильніше виступити в Руані?

- Думаю так. Нас підкосили непотрібні видалення, якими сповна скористався "Шахтар" у першій грі. Не можна порушувати ігрову дисципліну, тому що в меншості нам було важко відбиватися. Та й наша реалізація більшості кульгала протягом усього турніру. У цьому компоненті ми повинні додавати.

 

- Який епізод в поїздці запам'ятався найбільше?

- Прихильне ставлення до нашої команди з боку руанских уболівальників. Оплески французької публіки ми чітко чули не тільки під час кожної зустрічі з нашою участю, але і на розминці перед іграми. Особливо жарку підтримку ми відчули в останній зустрічі проти поляків. Приємний момент.

 

- Розбір польотів був по гарячих слідах?

- Тренерський штаб вказав на наші помилки, просив не повторювати їх, бо треба рухатися вперед і прогресувати, а не копати самим собі ямку.

 

- Чи поділяєте думку свого партнера нападника Юрія Петранговський про те, що для підвищення інтересу і майстерності українським клубам було б корисніше виступати в об'єднаному чемпіонаті з білоруськими і латвійськими клубами?

- Як не крути, а рівень нашого чемпіонату залишає бажати кращого. Це видно з даних в турнірній таблиці. Занадто велика різниця в класі між трьома першими командами і всіма іншими учасниками української Екстраліги. Якби у нас всі зустрічі були як в Руані, тоді б хокеїсти росли і прогресували. Так що питання інтеграції досить актуальне для нашого хокею.

 

- Попереду у "Кременчука" два виїзні матчу з лідером чемпіонату України "Донбасом"

- З нетерпінням чекаємо цих зустрічей. Сподіваюся, поїздка в Руан допоможе нам у внутрішньому змаганні, стане стимулюючою для когось із хокеїстів. Може, хлопці проаналізують свій виступ і стануть ще більше працювати над собою. 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: xsport.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх