Кременчуцька школа №17 відзначила півсторіччя

27.11.2015, 19:59 Переглядів: 7 585

Кременчуцька школа №17 відзначила півсторіччя

Про відомих випускників та цікаві факти стосовно відбору до школи №17

27 листопада в приміщенні міського Палацу культури Кременчуцька загальньоосвітня школа № 17 імені Н. Г. Неленя святкувала ювілей — 50 років.

 

Місцева влада привітала зі святом усіх, кому небайдужа школа №17. На сцені виступали творчі колективи Кременчука. 

 

Почесними грамотами, а також подяками нагородили вчителів та випускників школи. Зі словами привітання виступив і новообраний мер міста Віталій Малецький:

 

Кременчуцька школа №17 відзначила півсторіччя

 

- Обравши саме цю школу, ви зробили правильний вибір! У свій час і я міг навчатися у 17-й школі, але так скалися обставини, що російська мова була чужою для мене, я навчався у сусідній 26 школі, - сказав міський голова.

 

Цікавими фактами стосовно відбору до школи №17 поділився директор Кременчуцького педагогічного коледжу імені А. С. Макаренка Іван Гальченко:

 

Кременчуцька школа №17 відзначила півсторіччя 

 

- Насправді, я дуже добре знав директора школи Миколу Гавриловича і знаю, що відбір до 17-ї був "дуже жорсткий". Для того, щоб потрапити до першого класу, потрібно було лише правильно вимовити ім'я і по-батькові директора (Микола Гаврилович). Якщо не вимовив - все, іди в іншу школу.

 

Як розповіла "Телеграфу" директор школи №17 Валентина Марченко, у їхньому навчальному закладі отримали освіту багато відомих кременчужан. 

 

- У нас багато відомих випускників серед яких: Денис Анатолійович Захарченко, який нещодавно пішов на підвищення, працює в області, Павло Валерійович Іващенко — голова Фонду міського майна, Володимир Вікторович Кисельов — олімпійський чемпіон в штовханні ядра, Юлія Леонідівна Билина — журналіст за призванням та багато інших.

 

Також В.Марченко відзначила, що назва школи "Вибір" пов'язна з авторською концепцією керівника учбового закладу Логвіна Володимира Олександровича (був директором школи з 1993 по 2006 рік - авт.).

 

- В основі концепції - творчий розвиток учнів. В школі співали, танцювали, займалися спортом, грали у шахи, тобто діти розвивалися в різних напрямках, звідси і назва - "Вибір".

Автор: Руслана Соляр Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх