КП "Благоустрій Кременчука" заборгувало зарплату працівникам за 2 місяці

26.11.2015, 17:41 Переглядів: 2 326

З кременчуцького бюджету виділять кошти для погашення заборгованості

Депутати Кременчуцької міської ради виділили 480 тисяч гривень на погашення заробітної плати працівникам КП "Благоустрій Кременчука".

 

На сесії депутати обговорювали, яким комунальним підприємствам надати фінансову підтримку з бюджету міста. Заборгованість по заробітній платі мають КП "Благоустрій Кременчука" та водоканал.

 

Начальник УЖКГ Іван Москалик поінформував, що заборгованість із заробітної плати станом на 7 грудня складе 2,5 млн грн. За інфорнмацією директора КП "Благоустрій Кременчука" Сергія Шаповала, такою самою є сума податкового боргу підприємства. За його словами, забогованість виникла через "Полтаваобленерго", яке не сплачує оренду комунальних мереж теплопостачання (вони знаходяться на балансі КП "Благоустрій Кременчука"). Борг за оренду мереж сягнув 10 млн грн. Йдуть судові спори.

 

Начальник фінансового управління Тетяна Неіленко зауважила, що підприємству вже давали 2,5 млн грн, але з умовою повернення. Тепер потрібно приймати рішення про безповоротну допомогу. Як з'ясувалося, директор підприємства не звертався до міськради за нової фінансовою допомогою на зарплату.

 

За словами, начальника управління ЖКГ Івана Москалика, фінансові звіти про діяльність надають усі комунальні підприємства, крім КП "Благоустрій Кременчука". Мер Віталій Малецький назвав підприємство "чорною дірою", де зникають гроші.

 

А депутати зажадали фінансового звіту директора тапроведення незалежного аудиту.

 

Але зійшлися на тому, що працівники повинні перед Новим роком отримати зарплату. І тому вирішили виділили на ці потреби 480 тис грн. Спочатку ця сума призначалася водоканалу на засувки, але це підприємство ще почекає до наступної сесії.

 

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх