На завтрашній сесії Кременчуцької міської ради мають утворити 7 депутатських комісій

25.11.2015, 18:25 Переглядів: 2 435

Напередодні сесії представники фракцій в міськраді узгодили положення про депутатські комісії

24 листопада представники 8 фракцій міської ради розглянули положення про депутатські комісії. Новообрані депутати узгодили кількість та чисельність постійних депутатських комісій, члени яких будуть займатися тими чи іншими питаннями життєдіяльності міста. 

 

У підготовчій групі взяли участь: Віталій Малецький, Ольга Усанова (“Поруч”), Юрій Гриценко (“Рідне місто”), Дмитро Кавунник (“Радикальна партія Ляшка”), Олександр Яцина (БПП “Солідарність”), Олександр Головач (“Батьківщина”), Денис Терещенко (“Опозиційний блок”), Оксана Піддубна (“Укроп”), Анна Павленко (“Самопоміч”).

 

25 листопада депутати продовжать перше сесійне засідання, на яке винесуть питання щодо депутатських комісій.

 

Депутати узгодили створення 7 депутатських комісій:

 

Перша - "Комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, забезпечення законного правопорядку розвитку місцевого самоврядування, розгляду питань конфлікту інтересів та антикорупційної діяльності".

 

Друга - “Комісія з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного та інвестиційного розвитку”.

 

Третя - “Комісія з питань ЖКГ та управління комунальною власністю та енергозбереження, транспорту та зв'язку”.

 

П'ята - “ Комісія з питань освіти, молоді, культури, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров'я, розгляду питань, пов'язаних з АТО, материнства та дитинства”.

 

6 представників політичних партій (“Рідне місто”, “Поруч”, “Радикальна партія Ляшка”, “Солідарність”, “Батьківщина” та Малецький) проголосували за “Комісію з питань підприємницької діяльності, побутового та торговельного обслуговування”. Проти проголосували: Оксана Піддубна та Денис Терещенко, а Анна Павленко - утрималася.

 

Далі депутати розділилися. Каменем спотикання стало земельне питання. “Опозиційний блок” та “Укроп” виступали за 6 комісій (об'єднати в одну комісію), в яких буде по 7 депутатів, а “Поруч” - за 7 комісій.

 

За об'єднаний варіант “Комісія з питань екології, регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури” проголосували “Укроп” та “Опозиційний блок”. Представники “Самопомочі” та “Радикальної партії” - утрималися, інші - проголосували проти.

 

Більшістю голосів затвердили ще дві комісії. “Комісію з питань екології та регулювання земельних відносин” та “Комісію з питань промисловості, будівництва та архітектури”.

 

Після довгих дискусій фракцій, щодо включення питання ЗМІ, до однієї чи іншої комісії. Депутати одноголосно вирішили не включати сферу медіа в жодну з комісій.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх