Кременчуцькі бальники привезли 30 нагород з Харкова

25.11.2015, 15:05 Переглядів: 2 923

10 спортсменів з Кременчука виступили на чемпіонаті

У листопаді в Харкові пройшли змагання Кубку федерацій зі спортивного бального танцю. Участь в змаганнях взяли і кременчужани.

 

Як повідомила тренер міжнародної категорії КСТ «Гармонія» Світлана Шаповалова, кременчуцькі бальники показали себе справжніми бійцями і професіоналами.

 

10 спортсменів з Кременчука привезли з Харкова більше 30 нагород.

 

Найбільшу кількість нагород отримали Єгор та Аріна Підгорні. Їх у колекції пари аж 12. Серед них золоті та срібні медалі за виступи в парі у категоріях «Дебют» та «Супер-дебют» та в сольних змаганнях (категорія «Соло-дебют»).

 

У категорії «Соло» виступила десятирічна Дарина Юхно, отримавши 3 золотих медалі та кубок. По 3 нагороди додали до свого добутку і Вероніка Кловак, Дарина Яковенко, Валерія Кушніренко та Володимир Семенов. Маргарита Радченко отримала кубок у категорії «Фристайл», дві золотих та бронзову нагороди. Призерами змагань стали також Анастасія Мосьпан та Егор Коренєв.

 

«Танцівники з КСТ «Гармонія» демонструють такі чудові досягнення завдяки майстерності тренерів та власному стремлінню до перемоги. Щодня юні «зірочки» удосконалюють свою майстерність. А ми чекаємо від них нових перемог та творчих успіхів», - додала Світлана Шаповалова.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх