"На бойових машинах у бій", - капітан "Ворскли" про екскурсію на КрАЗі

17.11.2015, 17:20 Переглядів: 4 868

"На бойових машинах у бій", - капітан "Ворскли" про екскурсію на КрАЗі

Гравцям футбольної команди "Ворскла" показали, як заробляються кошти для їх фінансування

Гравці полтавської "Ворскли" відвідали Кременчуцький автомобільний завод. Після ранкового тренування полтавські футболісти приїхали до Кременчука на екскурсію. "Біло-зелені" ознайомилися з роботою одного зі спонсорів полтавського клубу.

 

Завод відвідали як гравці так і тренерський штаб. Серед відвідувачів тренер Василь Сачко та генеральний директор ФК "Ворскла" Дмитро Яворський. Екскурсію провів генеральний директор ПАТ "АВТОКРАЗ" Роман Черняк, який за неофіційною інформацією буде президентом "Ворскли" замість загиблого Олега Бабаєва.

 

Після екскурсії керманич "Ворскли" Василь Сачко на запитання журналістів щодо затримки заробітної плати футболістам на 4 місяці, відповів:

 

- Дійсно у нас є невеличкі затримки, але сподіваємося найближчим часом вони вирішаться.

У цьому році плануємо провести збір в Туреччині, два двотижневі цикли. Додам, що у нас нічого не змінилося. Команда повноцінна, є всі умови для роботи. Попереду у нас три важливих гри в яких повинні максимум вижити очків. Хочеться більше радувати наших вболівальників після останніх невдач. Наше завдання перемагати в кожній грі і посісти, як мінімум 5 місце (ред. - зараз на 6 місці), щоб потрапити в Лігу Європи. Команда підібрана добре в усіх позиціях. Команда грає за емблему клубу, спонсорів, серед яких КрАЗ та виконує поставлені завдання.

 

Ми давно планували цю екскурсію. Дуже важливо, щоб хлопці побачили як працює виробництво, побачили людей, які тут працюють та вболівають за "Ворсклу".

 

За словами керманича "Ворскли", команда давно спостерігає за "Кременем":

- Ми взаємопов'язані з кременчуцькими гравцями. Є молоді гравці, які грають в полтавській команді, наприклад Ігор Алантьєв.

 

Гравці мали змогу ознайомитися не лише з процесом виготовлення машин, а й протестували особисто броньовані машини: "Шрек", "Спартан", "Когуар" і "Фіону".

 

"На бойових машинах у бій", - капітан "Ворскли" про екскурсію на КрАЗі

 

Капітан "біло-зелених" Арменд Даллку поділився своїми враженнями від тест-драйву на полігоні: 

 

- Машина зверь. Мы очень рады что сюда приехали, посмотреть как люди работают в тяжелых условиях. Для нас это будет подъем. Когда выходим на поле необходимо понимать что есть тяжелые условия работы и нам необходимо порадовать их хорошей игрой. Впервые вижу такую технику, она как загадка. Настрой на матчи с лидерами чемпионата (ред. - "Зоря", "Дніпро") боевой. Думаю вовремя эта поездка чтобы поднять настроение ребят. Как говорится, на боевых машинах в бой.

 

Наостанок гравці подарували КрАЗу футболку та м'яч з автографами, а також зробили колективне фото, яке висітиме в кафе заводу.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх