Відставка головного тренера МФК «Кремінь» Ященка не прийнята

31.08.2015, 21:25 Переглядів: 3 421

Відставка головного тренера МФК «Кремінь» Ященка не прийнята

Сьогодні відбулися клубні збори, на яких оштрафували гравців

Після провальної гри з «Колосом» з рахунком 1:3 відбулися клубні збори, на яких обговорювалася ситуація, щодо склалася. Піся 6 туру кременчуцька команда посідає 10 місце в турнірній таблиці.

 

Як повідомив заступник директора клубу Вадим Маньковський, сьогодні, 31 серпня, головний тренер написав заяву про відставку.

 

"Главный тренер команды Сергей Ященко написал заявленеи на уход, но директор клуба его не подписал. Мы понимаем, что ситуация непростая, но Ященко остается руководить командой. Не будем забывать, что летом команду покинуло 13 футболистов, пришло много новых игроков и, возможно, нужно дать тренеру и грокам ещё времени, а не рубить с плеча. Руководство клуба посчитало, что в данный момент увольнение главного тренера не улучшит ситуацию в команде в целом, поэтому и было принято такое решение", - цитує офіційний сайт МФК "Кремінь" Вадима Маньковского.

 

Також він додав, що за підсумками зборів багато футболістів були оштрафовані за низькі футбольні показники.

 

Нагадаємо, напередодні гри з лідером чемпіонату команду посилили Сергій Степанчук та Ігор Гордя.

 

 

Сергій Степанчук минулої зими перебрався в сусідній Комсмомольск, де виступав за місцевий "Гірник-Спорт". За них зіграв 12 матчів, з них 5 в основному складі, але так і не забив за "гірників" жодного м'яча.

 

Останній клубом Ігоря Горді, який є вихованцем кременчуцького футболу (перший тренер Сергій Мурадян), був "Черкаський Дніпро". Всього ж за свою кар'єру Гордя виступав за дніпропетровський "Дніпро", донецький "Металург", алчевську "Сталь", "Олександрію", польську "Варту" і білоруський "Гомель". Також Ігор Гордя є майстром спорту міжнароджного класу, виграв дві всесвітні Універсіади в Бангкоку (2007) та Белгороді (2009). Виступав за юніорські збірні України (U-17 і U-19).

 

Воротар Денис Шапочніков та Єгор Коваленко розірвали трудові угоди з "Кременем". Футболісти отримали статус вільних агентів.

 

Вже 6 вересня "Кремінь" зіграє матч 7 туру в Херсоні проти місцевого "Кристала".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх